Довечера в „Завинаги“ все още никой не предполага каква нова трагедия се задава

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ още никой не подозира каква голяма трагедия ще влезе в конака.

Радостната новина за бременността на Гюлистан и за очакваното 11 години бебе витае из имението.

Довечера в “Завинаги” в конака на Боран предстои невъобразимо шоу

Къймет пристига при Есма и ѝ съобщава, че има добра вест за библиотеката, която искат да открият от Фондацията. Тя носи снимки от трите места, които са одобрили, но естествено – чакат крайната дума на председателката си. Къймет се извинява на сватята си, че има изскочил ненадейно ангажимент и няма да може да я придружи при огледа, но че обектите са наблизо и Есма може да отиде с някого от персонала. Назиф е натоварен със задачата да откара господарката си, въпреки, че с Гюлистан имаха записан час за ехография на бебето и на него страшно много му се искаше да присъства, за да чуе сърчицето на детенцето си. Надява се обаче да успее да се върне навреме, за да придружи жена си.

Спомняте си, че Дилара покани Мерт на среща и той се съгласи. В едно кафене младата жена се опитва да му обясни колко ѝ е трудно да загърби изведнъж миналото, както и раните, нанесени от брака ѝ, новите отношения с бившия си мъж и раждането на сина им. Мерт мълчи някак обезкуражително, сякаш вече се е отказал от връзката с учителката. Но накрая с типичната си лъчезарна усмивка си изпросва обяд и почерпка. Дилара е щастлива и без много да му мисли казва, че ще е чудесно да отидат в новия ресторант на Фарук. Мерт, разбира се, няма нищо против.

В същото време Адем взима Гюнеш с колата и я отвежда някъде, не съобщавайки крайната спирка. Казва на любимата си едв, когато наближават, че я води в заведението на брат си. Дизайнерката се притеснява, но е поставена пред свършен факт.

В “Завинаги”: Няма и ден спокоен! Имението пак се тресе от притеснения

Какво обаче е разочарованието и на двете двойки, когато се засичат при Фарук. Съвсем умишлено Адем започва словесна престрелка с Мерт, който се опитва да излезе от конфликта с усмивка, но „чернобрадия“ не се спира. Стига се дотам, че Гюнеш става и ядосана напуска ресторанта, Адем я последва навън в опит да я спре, след него тръгва и Фарук, който едва не се скарва с брат си и го отпраща да си ходи.

Прибрал се вече у дома, Адем се опитва да се успокои, но в коридора вижда Гюнеш, тръгнала да излиза с един куфар. Пробва се да я спре, канейки я да поговорят, но така и не успява отново да се види отстрани и какви ги е натворил в ресторанта на Фарук. Само фучи и трещи, обвинявайки другите и това, че не са го разбрали правилно. Гюнеш вече няма търпението да се справи и този път с изблиците на Адем. Любимата му все пак си тръгва с молбата той да не я следва навън.

Назиф закъснява и Гюлистан отива на прегледа, придружена от Нургюл, с която направо нападат с въпроси лекарката, но предвид притеснението – всичко им е простено.

Есма и Назиф влизат в някакви тъмни катакомби. А съзнанието на султанката изключва…


image0 (9K)