Любопитно

Довечера в „Завинаги“: Голяма драма – мъж пребива жена си до припадък

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ ще се случат много драматични събития в едно от семействата в теленовелата.

Отчаяние е натиснало родилката Ипек. Тя все още не иска да приеме бебето си, но започва да мрънка на Фикрет, че всичко е станало много рано, че все още нямат приготвена детска стая,ч е плановете ѝ са се провалили. Бегюм съветва Фикрет Ипек да се срещне с психолог, защото има сериозен проблем.

Театърът на Рейхан стига своята кулминация, а нервите на Дилара вече са пред скъсване. Снаха и свекърва се скарват жестоко и старата получава пристъп. Адем полудява, когато вижда състоянието на майка си и удря жестоко Дилара, която изпада в безсъзнание. През това време, на случващото се има публика отвисоко. Наблюдават всичко прислужницата и станала причината за скарването между съпрузите Рейхан.

Фикрет дава съгласие да се публикуват снимките от ексхумацията на Февзи. Помните репортерът с фотоапарата, когото Адем беше наел.

Вечерята на Джан с Бегюм се осъществява. След като се изнася от къщата на Адем, Дилара моли адвокатът на Сюрея да ѝ помогне, като апелира към него да запази всичко в тайна.

Есма е насочила покровителството си към Фикрет и го защитава при всеки случай, когато той е направил издънка. А в същото време постоянно упреква Фарук, че не се справя с положението в семейството. Султанката не оставя на мира и Сюрея, която пък според нея разказва всичко на Дилара и оттам Адем е информиран за всичко във фамилия Боран. Не е подминат и Гарип, който пък не бил защитил Есма, както е трябвало. Хубавите моменти между тях и съживяването на миналото сякаш са приключили.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте от 20 часа по бТВ.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

„Боташ“ е готова да преразгледа енергийното споразумение

Двамата министри се обединиха за съвместно сътрудничство...

13 минути ago

Хамас показа двама заложници

Пуснаха видеозапис...

21 минути ago

Габриела Наплатанова застава начело на СЕМ

Мандатът е за 6 месеца...

22 минути ago

България и Турция продължаватдебата по споразумението за „Боташ“

Около това се обединиха двама министри...

25 минути ago

Костов намекна за оставка, ще решават с ръководството

Ако има нужда от треньорска смяна, ще е направим, заяви той...

един час ago

Костадин Ангелов: Рано е да говорим за коалиции

Зрелите формации говорятслед изборите...

2 часа ago
image0 (9K)