Довечера в „Завинаги“ жените от старческия дом атакуват Гарип, който става съсед на Есма

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Гарип се нанася в съседна на Есма стая в старческия дом и е намислил специален сценарий да си върне любимата.

В къщата на Санем неочакваните посещения се редуват едно след друго. Наред е с проблемите си да дойде Гюнеш, която иска да чуе съветите на приятелската си. Дизайнерката споделя, че не може да ощастливи Адем с деца, тъй като има някакъв проблем и не може да забременее, а той ѝ е казал, че иска голямо семейство.

В “Завинаги” нищо не предвещава, че Есма ще поднесе ужасна новина на семейството си

В старческия дом Есма влиза в ежедневието на обитателите му, но нищо от това, с което се сблъсква, не ѝ е по вкуса. А и няма как да е. Кога например, султанката се е хранила в една табла, където са сервирани всичките ястия? Освен това, жените са ѝ страшно досадни и изобщо не отговарят на нейната класа. Качвайки се към стаята си, след демонстративното напускане на трапезарията, тя забелязва Гарип в една от стаите да си подрежда багажа. Ядосана, тя влиза при него и започват да се разправят кой, как и какво е направил. Ситуацията е повече от абсурдна: Той иска развод и се настанява в Дома под носа ѝ… Гарип е страшно разочарован, обезкуражен и смазан. Но пък притежава най-ценното – безгранична любов към жената на живота си.

Златната есен на Есма и Гарип довечера в “Завинаги”

А в конака младите разискват преминалия ден, когато се получава СМС от Гарип, че нещата в Дома се подреждат. А и как иначе, след като няколко жени вече са го нападнали и здраво го ухажват, а Есма става свидетел на сцената как една от тях дори го храни услужливо.

През това време голямата уста на лелята отново влиза в действие и естествено – пред неподходящия човек. Санем разказва на Дилара, че Адем не се е сдобрил с Гюнеш и тя не може да има деца.

За укрепване на имунната система вижте ТУК

Обезкуражен от случващото се, Адем отива при Дилара и я моли да остане през нощта при Умут. Тя го съжалява заради момента, който преживява и го кани в спалнята си. А там, задрямалият Адем провежда среща с… баща си. Той пита г-н Февзи може ли да стане пътеводител в живота на сина си, когато самият той не е имал такъв. Адем се разсънва усмихнат от думите на баща си, които той му е казал в съня.

А момчетата Боран „нападат“ майка си. Шумни, с подаръци, синовете на Есма връхлитат в стаята ѝ в Дома. Решават, че те ще поемат организацията на празника по посрещането на новодомците Есма и Гарип. Но всъщност прехвърлят цялата отговорност на „майсторката“ по тази част – лелята Санем, известна с изцепките си във всички тържества.

Адем пресреща Гюнеш на улицата часове преди тя да отлети за Париж и я завежда в един дом за сираци…


image0 (9K)