Довечера в „Завинаги“ в имението на Боран предстои невъобразимо шоу

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ имението се взривява от емоции, в пряк и преносен смисъл.

Есма е вече у дома, но и след краткото пътуване от дома на Санем, нейният разсъдък не се е върнал. Тя продължава да припознава близките си на други хора.

В “Завинаги”: Няма и ден спокоен! Конакът пак се тресе от притеснения

А когато най-накрая е заспала, вкъщи се прибира и Гарип, стиснал в ръцете си голям букет с маргарити. Не е очаквал обаче да я види спяща в леглото посред бял ден. Много мисли има да сподели той със своята султанка. Милва любимата си жена, докосва ръката ѝ, но тя не се събужда. Този път здраво те държах, Есма, но ти пак ми се изплъзваш – говори Гарип, приседнал обезкуражен и разплакан на земята до спалнята.

В “Завинаги”: Есма и Гарип не са били толкова безобидни, успели са да избягат, за да се оженят тайно

Дилара пореден ден няма вести от Мерт и видимо е разочарована. Друга жена прибира Ария от школата.

Санем получава СМС от Сюрея, в който племенницата ѝ се обръща към нея с „лельо“, от което разбира се, тя е много щастлива. Разбира от съобщението, че Есма се чувства по-добре.

Сюрея отива в ресторанта при фарук и му разказва за състоянието на майка му. Двамата остават в заведението до късно вечерта, а всички близки на Есма преживяват случващото се с нея по свой собствен начин, под рефрена, че животът е кратък и отминава като един дъх.

Дилара е нервна, снове из къщи с телефона в ръце, поглежда го, но не смее да звънне на Мерт.

А в имението на Боран предстои голямо шоу. Гюлистан е изчезнала, излязла е и никой не знае къде е отишла. В кухнята са притеснени, звънят ѝ по телефона, а тя не вдига. Назиф излиза навън и вижда едно спиращо пред портала такси, от което слиза жена му. Доста време му трябва да асимилира новината, която Гюлистан му поднася: След 11 години чакане, те двамата ще станат родители за първи път! Емоционалността на Назиф кара всички негови пружини да изскочат, а настройките му тотално да се разбъркат. Но пък, за да споделят тяхната радост, всички са си в конака и Назиф изнася цяло представление. А за раждането на бебето, господарката на дома вече е намислила подаръка. Есма финансово ще поеме обучението на детето.

В школата Дилара споделя със Сюрея разочарованието си, че Мерт не се обажда. Младата майка е разбрала, че по никакъв начин не би искала да загуби този мъж. И той се появява със съобщението, че е готов да се срещнат и да поговорят.


image0 (9K)