Довечера в „Завинаги“ в конака става страшно! Есма полудява и започва да троши

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ в конака става страшно, когато Есма научава, че Назиф е в болница заради нея.

След идването на Къймет в имението и новината, че от фондацията предлагат Есма да избере един от трите одобрени обекта за библиотека, Назиф качва в колата господарката си, за да обиколят заедно набелязаните места. Влизат в една занемарена, тъмна и мрачна сграда, в която има течове, липсва осветление и е доста мизерно. Налага се двамата да запалят газена лампа, за да виждат къде стъпват. Назиф се бави в едно от помещенията, защото намира монета, а мозъкът на Есма за миг изключва, тя залоства вратата, където е служителят ѝ, оставя лампата, която секунди след нейното излизане навън пада на земята и лумват пламъци.

 В “Завинаги”: Все още никой не предполага каква нова трагедия се задава

Гюлестан и Нургюл са на ехографски преглед при гинеколог. В конака ги очакват за новината, която се оказва по-голяма… Гюлистан е бременна с две бебета! Фикрет започва да се шегува, че ще направи Назиф медийна звезда, защото ще го снима как реагира на това, че ще става баща на близнаци и след това ще пусне видеото в интернет.

 В “Завинаги”: В имението на Боран предстои невъобразимо шоу

В този момент Есма се прибира сама с такси и е видимо неадекватна. Всички питат къде е Назиф, но тя гневно ги отпраща без да им даде отговор.

Фарук получава обаждане от болницата. Казват му, че служителят им е пострадал в пожар и той тръгва заедно с Фикрет, за да разберат как е Назиф и какво се е случило. Виждат го на носилка, целият почернял от дима, а новините за състоянието му никак не са добри. В имението научават и Гюлистан хуква притеснена към болницата.

Есма е заспала, Гарип се връща и разговаря на стълбите с останалите, изяснявайки си ситуацията, но Есма се събужда и никой не я чува, че слиза. Разбрала, че Назиф е сериозно пострадал заради нея, тя полудява от безсилие, че не може да се справи с болестта си и помита всичко в стаята си. Фучи и троши. Тя е огорчена и страшно разстроена.

Цялото семейство се е събрало в хола и очаква новини от болницата, където при Назиф са останали Гюлистан и Мустафа.


image0 (9K)