Довечера в „Завинаги“ нещо се случва с Есма и тя става неузнаваема

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма султан шашка всички свои близки с поведението си.

Джан действа много активно за сближаване с Емир, като постоянно с повод и без повод се старае да е около майка му. Той съобщава на Бегюм, че е наел жилище в Бурса. Следващият му ход е да вземе нов подарък за малкия, тъй като вече му е обещано, че запознаването с детето ще се състои. Адвокатът търси Сюрея за помощ и съдействие в избора, за да впечатли момчето. На излизане от музикалната школа Джан чува, че Фарук иска да заведе съпругата и сина си на театър и ги изпреварва в купуването на билети за спектакъла, но на него естествено ще отидат той, Емир и Бегюм.

Феновете на сериала “Завинаги” ще се разочароват от тази новина

Пъклените планове на Адем отново вземат връх над желанието му за промяна. Незаконният син прави голяма мръсотия на брата, който единствено и по някакъв свой си начин му подаваше ръка, макар и невинаги безкористно. Тайната на Фикрет и Есма става достояние на Адем и той веднага се възползва, за да забърка още една интрига в семейство Боран. Прави снимки на Фикрет с Есра и ги изпраща първо на Фарук, после на Къймет. Можете да си представите пожара, който се запалва.

Но най-неочакваната завръзка идва от Есма. Гостите ѝ си тръгват по-рано и тя решава да приеме поканата на Гарип. Отива във вилата, където се случва нещо, което тлее от десетилетия и беше потулвано зад изблици на гняв, упреци и отрицание. Гарип и Есма отново са двойка, както в младостта си! Те признават чувствата си един към друг и отприщват лавина от емоции.

В ранното утро имението на Боран се оглася от акордите на пиано, които събуждат всички. Есма свири в еуфория, нещо, което никой не е виждал от нея досега. Всички са ошашавени.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Като двама тийнейджъри Есма и Гарип си пишат съобщения, но както може да се очаква – те не са много наясно с техниката и се получава доста интересен чат.

Животът и смисълът да се живее се връщат у Есма. Тя е готова да повдигне планини. Веднага я осенява идеята да организира голямо семейно парти за Нова година.

А защо в стаята на Джан е пълно със снимки на Сюрея, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)