Довечера в „Завинаги“ нови ужасяващи разкрития за детството на Сюрея

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Есма прави решителна крачка, след като Сюрея разказва на Фарук какво я е сринало.

Сюрея получава дневника на майка си, който я прогаря с жестока тайна

Безпокойството и желанието да научи истината отново отвеждат Сюрея при Фатма, където тя се връща заради обърканите си мисли и спомени. Възрастната жена, която се оказа, че е отглеждала малкото момиченце почти без участието на родителите му, я посреща с много обич. Тя разказва на младата жена доста подробности, които Сюрея подплатява с откъслечни кадри в спомените си. Но не изясняването на липсата на грижа и любов от страна на майка ѝ и баща ѝ са големият удар в този ден на нови разкрития. Сюрея научава от Фатма, че Санем също е била в колата, когато в катастрофата загиват родителите ѝ.


Краката сами отвеждат младата жена пред дома на леля ѝ. Тя не може да повярва, че е била лъгана толкова години от най-близкия ѝ останал човек. Когато Санем отваря и разбира какво е научила племенницата ѝ, лелята много бързо стига до признанието, защото знаем, че и на нея не ѝ беше лесно да таи в душата си случилото се по нейна вина. Тя няма и как да си прости смъртта на сестра си и зет си, починали заради дълговете ѝ при лихваря, поръчал убийството.

Сюрея отново се е затворила в тъмната спалня в конака, защото ѝ се струва, че целият ѝ досегашен живот е бил измама. Фарук влиза при нея притеснен, но не знае как да ѝ помогне. Тогава от Сюрея изригва цялата стаявана болка и тя му признава защо се е затворила в себе си. Мъката ѝ е огромна и тя вече не може да я носи сама.

Дилара и Мерт са оставили децата си на другите им родители и вечерят сами заедно. Дилара обаче вижда току-що публикувана снимка на Адем и Гюнеш, която е прегърнала Умут и нищо не е в състояние да я задържи повече в ресторанта. Тя помъква и Мерт със себе си и го прави съвсем умишлено – иска Адем да я види с новия ѝ приятел пред вратата на дома му. Разбира се, че „чернобрадко“ се вбесява, защото той все още не е приел по никакъв начин връзката на бившата си жена с музиканта.

Санем не е на себе си. Когато Акиф се връща, тя му споделя какво се е случило малко по-рано през деня. Той се опитва да я успокои, но нещата са много, много сериозни. Тя се е предала и единственият въпрос, който я интересува, е дали Сюрея ще ѝ прости някога. Но в същото време за първи път се чувства свободна от товара на тайната, която е носила толкова години.

Сюрея е заспала, а Фарук отваря кутията на майка ѝ. Чете дневника и прехвърля предметите в ръцете си, за да осъзнае какво чувства съпругата му.

Сюрея получава дневника на майка си, който я прогаря с жестока тайна

Мерт е закарал Дилара и Умут до дома на Осман и идва моментът, в който той ѝ отправя предизвикателство. Станал неволен участник в „отмъщението“ на Дилара към Адем, Мерт казва на Дилара, че ако иска да изгради нови отношения, трябва да срине сградата на старите до основи. Той си тръгва категоричен, че няма повече да участва в подобни сценки.

В следващите кадри зрителят става свидетел на голямото сърце на Есма. Султанката чува шум в хола през нощта и слиза да види кой е долу. Вижда оклюмания Фарук и го разпитва какво е научил от Сюрея. След като разбира някои подробности, думите на една истинска майка сами излизат от устата ѝ: Щом тя е паднала и не може да стане, ние ще ѝ помогнем да го направи. И тя започва да търси успешната формула да вдигне снаха си отново на крака.


image0 (9K)