Любопитно

Довечера в „Завинаги“ Осман и рускинята нещо се заиграват

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ акциите на семейната фирма на Боран определят отношенията между някои от главните герои.

Есма е бясна, че видимо е оставена встрани от случващото се в семейството и извън него. Синовете и снахите ѝ, както и персоналът в имението вече не са под нейна власт и това я обърква. Когато тя разбира за раждането на сина на Дилара и на Адем, както и това, че Фарук е взел дейно участие в превозването на бременната жена към болницата, Есма не иска дори обяснение от влезлия в стаята ѝ Фарук. Тя го посреща с думите: Продължавайте да се правите, че все едно вече съм умряла! Но така или иначе най-големият ѝ син успява да ѝ разкаже какво се случва с Фикрет и Адем и какво лично той е предприел относно новото приобщаване на извънбрачния син на баща им. Тя обаче е притеснена да не би всички те отново да попаднат под отмъщението на Адем и да преживеят де жа вю.

Есма и Адем се срещат в дома на Осман, където е първото парти на бебето. Новоизлюпеният баща прави признание пред по-възрастната жена, че много би искал детето му да е обгрижвано от него и той да присъства в живота му винаги. Обяснява ѝ също, че моментът за него е много труден и че е тръгнал напред, но както и тя знае – с много препятствия.

Вечер на приключенията в “Завинаги”: Кой от братята и къде ще изроди бебето на Дилара?

И идва ред на прословутото прехвърляне на акциите от фирмата. Междувременно Есма мълчаливо се е съгласила акциите от Окан да се дадат на Адем. Но именно Окан се явява новият препъни камък. Той недоумява как приятелят му е готов да направи повторна грешка и затова отказва да направи сделката, за да предпази Фарук. От своя страна Фарук, за да демонстрира добрата си воля, взема решение да прехвърли на Адем част от своите акции, а той пък трогнат от този акт, иска да инвестира собствени средства във фирмата.

Осман и Анастасия изглежда без да знаят, защото и двамата изглеждат някак свенливи и неуверени, подготвят големия сюрприз. Двамата се срещат инцидентно в конака и разговарят, той ѝ показва снимките на новорденото бебе на Дилара и Адем, а тя толкова спонтанно се радва на щастието им, изразява се много поетично за появяването на нов живот, че Осман без да го е замислял, се навежда и я целува. Тя пък отвръща на целувката му.

Какво се случва с буйния Фикрет? – неговата участ никога не е напълно ясна. В този епизод той получава документите за развод по взаимно съгласие. Есма вижда протокола и се вбесява, а той е категоричен пред майка си, че още нищо не е приключило.

В щастието си, че е станал баща, Адем не забравя и любимата си. Той ѝ изпраща букет от красиви рози, а тя разбира се е очарована от вниманието му.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Славия и Арда се занулиха на Овча Купел

"Белите" вече са без шансове за седмото място...

един час ago

Возим се на влак по нови цени от утре

Скокът на някои от билетите е 20%...

2 часа ago

Почина депутатът от ПП-ДБ Петя Ставрева

Тя бе председател на ПП "Обединени земеделци"...

2 часа ago

Великденското завръщане: Тежък трафик по магистралите с леки инциденти

Няколко леки катастрофи има на АМ "Тракия"...

2 часа ago

Кой ще победи на 100 м – Мбапе или Юсейн Болт?

Спринтьорът хвърли ръкавицата към футболиста на ПСЖ...

3 часа ago

Кой доносник, кой борец… Петков семейно на плажа Корал

Направи и няколко намека по последния скандал...

3 часа ago
image0 (9K)