Любопитно

Довечера в „Завинаги“ Фарук изчезва мистериозно и никой не може да го открие

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ отношенията между братя Боран се оплитат още повече с изчезването на Фарук, който не се появява на официалното откриване на „Боран джет“.

След като всичко е готово и работата е опечена, Фикрет поставя Фарук пред свършения факт, че е купил на името на Ипек акциите на Адем. Големият брат естествено е бесен от поредното предателство и своеволие на Фикрет. Фарук отива да говори с Адем. Тук се срутват добре положените основи на братството помежду им. Двамата правят опити да се разберат взаимно, но нищо не се получава. Адем обвинява Фарук, че е признал за Халим само заради страха от обвиненията на Сюрея, а Фарук моли Адем за време, в което да му докаже, че е бил искрен в желанието си да направи незаконния син истинска част от семейството.

За втората си бременност Сюрея не се съобразява с желанието на свекърва си да обзаведе стаята на бебето. Заедно с Емир започват да боядисват стените в цветове, които те двамата харесват. Есма пристига скандализирана от неподчинението на снаха си, но този път волята и ще бъде скършена…

Идва дълго подготвяното откриване на най-новото отроче на холдинга „Боран Туризъм“ – „Боран джет“, рожба на амбициозния Фикрет, умело подтикван от незаконния Адем. Вечерта започва, като всички са налице с изключение на Фарук, който мистериозно закъснява. Журналистите жужат в желанието са да научат защо го няма главното действащо лице, но никой няма отговор. Някой все пак вдига телефона на Фарук на позвъняването на Сюрея, но гласът изобщо не е на съпруга ѝ, а на непознат мъж, който веднага затваря, а след това апаратът е изключен. Младата жена полудява от притеснение. Машината по издирването на Фарук е задействана: Акиф, полиция…

Адем също е на откриването, но стои в сянка. Извън всеобщата суматоха, той разговаря с Ипек, на която уж между другото казва, че той има подготвен специален план за Фарук. Думите му звучат като явна заплаха. Адем работи стриктно по плана на адвоката Джан, в очакване на пълния провал на фамилия Боран.

Акиф тръгва да открие приятеля си, но от него няма и следа.

Есма разбира за изчезването на сина си. Тя явно обвинява за това Адем, който побеснява и си тръгва от откриването заедно с Дилара.

Фикрет прави жалък опит да обвини брат си за закъснението, но всички вече са притеснени и много изнервени и никой не му обръща внимание.

Къймет се съмнява, че Адем е заповядал убийството на Фарук и сплетницата съветва дъщеря си да не казва нищо на Фикрет и да стои далеч от темата.

Не е по-спокойно и за Дилара. В нея се заражда мисълта дали съпругът ѝ наистина няма пръст в изчезването на Фарук…

Какво се е случило с Фарук, гледайте в епизода от „Завинаги“ тази вечер от 20 часа по бТВ.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Кои са четирите фактора за дълъг живот?

Изблиците на гняв могат да провокират инсулти...

42 минути ago

Жълт код за значителни валежи в осем области днес

Вижте къде ще вали най-много...

44 минути ago

Румънски джип се обърна по таван и спря в дърво

Жена е пострадала при катастрофата в Русе...

56 минути ago

Митничари разкриха контрабандно оборудване за яхти за 100 бона

Оборудването е разкрито в контейнери в Бургас...

2 часа ago
image0 (9K)