Довечера Недим от „Безмилостен град“ се появява на сватбата на Джемре и Дженк

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Безмилостен град“ Недим започва да се разплаща с тези, които са го наранили.

Още от самото начало на серията става ясно какво е било най-голямото желание на Недим, чието състояние светкавично се подобри, не и без неговата воля, разбира се. Довчерашният инвалид, въпреки нежеланието на лекуващата го лекарка, се появява в имението на собствен ход в най-важния момент на тържеството по случай сватбата на Джемре и Дженк, а именно, когато младоженците слизат хванати за ръка по стълбите към салона, където са всички гости.

Малко преди това Шениз е попарена от документа, който ѝ дава Агях – подписаното от него искане за развод. Шениз онемява. Нейният блъф не успя. Въпреки това, тя прави отчаяни опити да остане стабилна и да омотае мъжа си поне, докато мине сватбата на сина им.

А Недим е толкова красив – подстриган, облечен в костюм и с официалните обувки, които чичо му подари преди да започне лечението му.

Когато Джемре вижда любимия си на крак в салона, тя замръзва. И без това целият ѝ живот дотук беше подчинен на Недим, а сега той стои пред нея в прекрасно здраве. Не знаят какво да мислят за случващото се и Дженк, и Шениз, които има от какво да се страхуват. Но след като Недим и чичо му се прегръщат, потърпевшият намира сили да целуне ръка на Шениз и да подари на братовчед си копчета за ръкави. Прави го със символичен жест, сваляйки ги от собствената си риза, разделяйки хванатите ръце на младоженците и поставя копчетата собственоръчно на братовчед си.

Шениз не знае на кой свят се намира, затова се качва горе, където се нагълтва с хапчета, а верният ѝ син веднага дотърчава при мама и разбирайки какво е направила, я кара да повърне лекарствата.

Джемре е щастлива, че Недим се е оправил. Тя отива при него и Агях, но младежът я гледа с толкова омраза и желание за отмъщение. Той дори казва на чичо си, че е готов се върне при тях, но домът не е готов да го посрещне.

И силите му стигат дотам. На ръба на припадъка, Недим успява да излезе навън и вече до колата Агях го настига и моли да остане в имението, но младият мъж предпочита да се върне във вилата.

Нериман се прибира при Джерен с новината за оздравяването на мъжа ѝ.


image0 (9K)