Доналд Тръмп към американците: Не се страхувайте от коронавируса

С многократен призив към американците да не се страхуват от коронавируса и с театрално махане на маската – Доналд Тръмп беше изписан от болница.

Американският президент ще продължи лечението си в Белия дом, но информацията около здравословното му състояние остава противоречива. Самият той написа в Туитър, че не е се е чувствал по-добре през изминалите 20 години. Лекари, обаче, са категорични, че още не е оздравял.

Победоносното завръщане на Доналд Тръмп. Това показва видеото, което сам качи в Туитър с посланието – президентът е здрав и по-силен от всякога.

След като с размах свали маската си, Тръмп се обърна към гражданите:

В началото не се чувствах добре, но ето, че два дни по-късно излязох от болницата. От много време не съм се чувствал по-добре. По-добре съм, отколкото преди 20 години. Не позволявайте на вируса да доминира в живота ви. Не гo допускайте. Ние сме най-великата държава в света! Завръщаме се! Връщаме се на работа. Ще бъдем на първа линия. Като ваш лидер бях длъжен да го направя. Знам, че е опасно, но трябваше. Заставам отпред! Водя! Никой друг не би направил това! Може би имам имунитет, знам ли…


image0 (9K)