Дочакахме! Довечера във „Вътрешен човек“ тази прегръдка ще се осъществи!

Тази вечер в епизода на хитовия турски, крими сериал „Вътрешен човек“ една майка, изгубила момченцето си преди 20 години, прегръща и двамата си синове.

Давуд не е на себе си, че се е провалил с Ейлем, а причината за това отново е навременната намеса на Сарп, с когото отдавна хранят ненавист един към друг. Разказвайки на Джелял какво се е случило, в стария мафиот се прокрадва съмнение за къртица сред тях. Естествено, че Мерт все повече е във фокуса на това съмнение.

Умут вече е на предела в очакване да се представи на майка си и на Ейлем, но Сарп продължава да се страхува за всички. В крайна сметка изгубеното дете, превърнало се в зрял мъж, но носещ отпечатъка на преживяното, н е издържа и една вечер се появява пред къщата, където се крият Фюсюн и останалите. Умут вижда семейството си вътре и сълзите му се стичат по бузите. Взема телефона и се обажда на Сарп, който веднага излиза навън. По-големият брат се опитва за кой ли път да разубеди по-малкия, но в този момент се появява Фюсюн. Вижда ги, че говорят, но чува името УМУТ и сърцето ѝ се преобръща. Отива при тях. И можете да предполагате какво се случва, след като Сарп ѝ признава, че именно Мерт е изгубеното ѝ дете.

Но най-големият им враг ги наблюдава в тъмното…

Вижте кога ще бъде големият финал на сериала “Вътрешен човек”

Умут влиза в къщата и се представя на Ейлем.

Задава се нова голяма опасност за попълненото вече семейство Йелмаз. Кой и какво е намислил и как ще действа, гледайте в епизода довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)