Дъщеричките на Ути – като две капки вода

Когато не е на снимки за предаването си, Ути Бъчваров е изцяло отдаден на невръстните си щерки – близначките Далия и Ружа. Той редовно ги извежда на разходка, а ги кара и на ясла. Какъв татко за пример е видяха миналата седмица и папараците на „Уикенд”. Фотографите засякоха водещия на „Вкусно” да води невръстните си рожби на забавачница в центъра на София.

Дни преди да затворят детските градини заради локдауна, Бъчваров паркира огромния си бял пикап на ул. „Цар Иван Шишман”. Именно там е яслата на момиченцата.

50-годишният тв кулинар слезе от джипа камион, запахал в уста шапката на някоя от дъщерите си. Ръцете му бяха заети с огромен букет от оранжеви есенни листа, набрани от Ружа и Далия за забавачницата. Стъпил на тротоара, Ути извади от возилото една от щерките си и й връчи китката, а после измъкна от купето и другата си наследница. Двете момиченца на пристрастения към вкусната храна шоумен са родени едновременно и си приличат като две капки вода и в лице, и на ръст. Дрехите им също са еднакви – когато попаднаха пред обективите на папараците ни, малките красавици носеха идентични жълти якета, клинчета и капели. Ружа и Далия се различаваха само по цвета на зимните си обувки и раничките, които носеха на гърбовете си.

Самият Ути не бе екипиран като за студено време, макар температурата да беше около нулата. Връхната му дреха в този ден бе суитшърт в червеникав отенък.

На улицата топ кулинарят оправи тоалетите на щерките, а после хвана ръчичките им и ги поведе пеш към детската градина. Тримата крачеха бързо към яслата, тъй като момиченцата нямаха търпение да видят учителката и другарчетата си.

 


image0 (9K)