Д-р Енчев: Теди винаги ще е част от семейството ми!

„Темата за сключване на граждански брак никога не е била на дневен ред между мен и Теодора. Срещахме се, влюбихме се един в друг, изживяхме безброй красиви моменти, станахме родители на две прекрасни деца, преминахме през целия възможен спектър на човешките емоции и се разделихме без драма. Да, истината е че й дадох годежен пръстен, но не поради баналната та практика, означаваща, че някой ден ще бъдем съпрузи, а че в онзи момент безусловно й отдавам сърцето си.“

Това казва в интервю за „Галерия“ д-р Ангел Енчев. Пластичният хирург уточнява, че не е имало конкретна причина за раздялата им, а просто в един момент и двамата стигнали до това решение.

„В последно време отношенията ни не се развиваха по начин, по който сме си представяли и решихме, че е по-добре да не сме заедно в името на децата си и бъдещето им“, сподели Енчев.

Запознали се покрай рекламната кампания на клиниката на хирурга и в началото отношенията им били чисто професионални. Доста по-късно искрата помежду им пламнала.

„Разбира се, че децата ни и Теодора продължават да живеят в семейната къща, тя е техният дом. Теодора винаги е била силна и независима жена, тя работеше и много след началото на връзката ни. Всеки може да интерпретира действията ни както му е удобно. Аз виждам, че тя влага страст в работата си, подкрепям я в избора й и искрено й пожелавам успехи“, с топли чувства говори популярният хирург.

Двамата се разбрали раздялата им по никакъв начин да не се отрази на децата и да не ги ползват за разменни монети. Д-р Енчев често си идва в София и се стреми да прекарва максимално време с Филип и София.

Колкото до другите жени в живота му, той не крие, че е получавал доста неприлични предложения.

Към момента обаче не мисли за сериозно обвързване или семейство. „Благословен съм с прекрасно и многобройно семейство. Теодора е майка на децата ни и винаги ще е част от моето семейство. Благодарен съм за това, което имам и съм постигнал, не съм жаден за повече, но няма да се примиря и с по-малко. Моля се всички да са живи и здрави, защото те дават смисъл на всяко мое действие и с мисълта за тях заспивам и се събуждам всеки ден“, заключва Енчев.

 


image0 (9K)