Елен Колева стана Елена Калевска, неузнаваема е

Актрисата Елен Колева, която от известно време насам се подвизава като космоенергетик, е коренно променена не само духовно, но и визуално.

Звездата от „Шивачки“ бе на гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където изненада зрителите не само с новото си високоенергийно начинание, но и с външния си вид.

Елен очевидно се е подлагала на серия от пластични операции, които за съжаление обаче не са особено успешни, видя Show.bg. Лицето й бе доста подпухнало, с оттоци около очите и скулите.

Тя напълно се е обезобразила с филъри, следствие на които лицето й е придобило много странна форма. Миналата година актрисата навърши 36 години и явно възрастта е започнала да я притеснява. Тя се подлага на какви ли не интервенции, но резултатите са по-скоро лоши, пише „Уикенд“.

Зрители останаха сащисани от промяната. „Какво се е случило с Елен Колева?! Толкова я харесвах – беше естествена и чаровна, с красиви и големи очи. А сега са малки и подпухнали – особено едното“, коментират фенове в страницата на шоуто.

Тялото на актрисата също доста се е променило, като въпреки широката рокля, се забеляза отпуснато коремче и паласки.

И това не е всичко. Колева се е променила не само духовно и физически – тя дори е сменила и името си, като вече е Елена Калевска. Под този псевдоним тя работи с пациенти с душевни проблеми, на които помага на енергийно ниво.

Като космоенергетик обаче явно не печели достатъчно, тъй като в края на шоуто Елен се обърна с молба към зрителите. Нейният апел е да се съберат средства за построяване на паметник в родния й град Монтана. Монументът трябва да бъде с лика на новия й мъж, който само при това условие щял да се ожени за нея…


image0 (9K)