Елеонора Драгиева от Берое спечели бронзов медал в скока на височина

Състезателката на Берое – Стара Загора Елеонора Драгиева спечели бронзов медал на държавното първенство по лека атлетика за мъже и жени в зала.
Елеонора извоюва отличието в дисциплината скок на височина след като преодоля 170 см., втората в класирането Стела Саранти от Кипър, която се състезава за Академик-София преодоля същата височина но от първия си опит.
Венелина Венева-Матеева, която е състезателката на СК Ник Нап спечели деветата си национална титла в скока на височина в зала.

Медалистката от световни и европейски първенства преодоля 175 см за успеха си по време на шампионата на страната ни в „Асикс Арена”. Първата й титла е в далечната 1994 г.

Михаил Иванов от Берое-Стара Загора спечели сребърен медал в скока на височина при мъжете. Той скочи 205 см. колкото и Габриел Митов от Спринт-Червен бряг и двамата атлети се окичиха с вицешампионската титла.
Шампион в дисциплината стана Тихомир Иванов от Свилоза-Свищов, който е брат на Михаил. За шеста поредна година Иванов е шампион на България в скока на височина в зала.


image0 (9K)