Любопитно

Емилия, Коко Динев и Анелия набъркани в хакерски скандал

Певицата Емилия е поредна жертва на хакерска атака. Този път обаче нещата преляха чашата и освен, че хакнаха профила й, успяха да я унижат по брутален начин.

„Вчера се опитаха да злоупотребят с профила ми – благодаря за вниманието! Слава Богу, имам добър екип, който бързо се погрижи за недоразумението. Благодаря за милите думи и внимание! Успешна седмица на всички“, съобщи по-късно самата певица, която използвала връзките и парите на съпруга си Жорж Башур за бързото възстановяване на профила си.

Маниакът обаче успял за кратко да опъне нервите на Емилия до краен предел. Докато профилът й в социалните мрежи бил под негово влияние, той пуснал унизителни снимки от началото на кариера на Емилия. След това забил пореден нож в сърцето й, качвайки фотоси с бившия й съпруг Коко Динев, че дори и снимка на Анелия, с която са смъртни врагове.

Повечето от феновете са потресени от гаврата и веднага схващат, че страницата е превзета. Те са категорични, че Емилия не би си пуснала сама подобни кадри, при положение че сега е щастлива с предприемача Жорж Башур.

Последният случай на похитен профил бе с дъщерята на Глория Симона Загорова, която не се подаде на изнудването и си направи нов. Той веднага също бе хакнат, а засега Загорова не планира да прави трети в Инстаграм и съветва феновете си да я следят във Фейсбук.

 

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Австрийската полиция задържа българин, превозвал нелегални мигранти

Мъжът признал, че пътувал до Австрия няколко пъти месечно...

27 секунди ago

МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол

Съставени са 3253 фиша и 801 акта...

39 минути ago

Нов живот за легендарната болница в Радунци, комплексът ще е готов през 2026 г.

Инвеститор ще я възстановява, ще има болнична част и санаториум...

41 минути ago

Вярващи напълниха храмовете: Да бъдем смирени, да почетем името на Господ

В 19:00 ч. в "Света Неделя" започва и Опелото Христово...

47 минути ago

Символите и основните черти на всяка зодия

Разберете повече за вашия зодиакален знак...

54 минути ago
image0 (9K)