Categories: Дунав мост

Емили: Забих се в буса само с 30 км/ч, той караше съвсем бавно

Емили с тротинетката, която катастрофира лошо преди седмица, вече се е оправила

В момента любимата на екскултуриста Тихомир (Мелиса) Рангелов, познат от участието си във „Фермата“, все още е „украсена“ тук-там с белези от сблъсъка. Дясната половина на лицето на Емили е оттекла, има драскотина на челото и малък кръвоизлив в дясното око. Блондито от Плевен обаче е избрало да се довери не само на джипито си, но и на бащата на Тихомир, който е столичен фармацевт.

„Бащата на Тихомир винаги ми е препоръчвал подходящите лекарства, каза и с какво мазило да обработваме ожулването на седалището ми, след като изхвърчах от тротинетката на Околовръстното шосе“, споделя Емили, цитираната от България Днес.

„Забих се в буса с 30 км/ч, а той караше с 5 км/ч“, каза Емили с тротинетката. Бившото момче се е движело с тротинетката си по велоалея в района на големите Пет кьошета в София, когато се е случил неочакваният инцидент. След удара си в буса 21-годишната любителка на високите скорости е откарана във ВМА, където установяват, че е получила мозъчно сътресение, но ѝ правят и тест за наркотици. Той се оказва положителен, но и трансмомичето, и приятелят му са категорични, че антидепресантите, които пие Емили, са „виновни“ за резултата.

„Бях наранена, че някои приятелки ме изоставиха, изпаднах в депресия и за да се успокоя, се наложи да взимам антидепресанти“, поясни избраницата на атлета. 

„Понякога съм припадала в началото на връзката ни с Тихомир, защото той беше много ревнив“, разкри единствено пред вестника екстремното блонди. Това ѝ се случило и в началото на лятото, но причината не била вече в избраника ѝ. Тогава Емили се почувствала много нещастна от липсата на една от любимите си приятелки и се строполила на кръстовище в центъра на столицата. Съдържателят на близкото кафене и негови клиенти повикали линейка, тъй като се усъмнили да не би този припадък да е бил предизвикан от дрога. Оказало се, че Емили е абсолютно чиста. Всички нейни близки знаят, че тя не пуши и никога не е близвала алкохол, а и Тихомир, който е известен специалист по здравословното хранене, я държи на подходяща диета.

„Бях много нещастна и исках да сложа край на живота си, но приятелка, която беше с мен, ми помогна да изляза от това състояние“, разказа Емили.

Освен че планира скорошния си дебют като чалга певица, атрактивната девойка е предприела неколкодневен тур из Пловдив.

„Тихомир не е с мен, той вече не ме ревнува, а и ангажименти го задържат в София. В Пловдив ще се срещна с лесбийки, с които се познавам от интернет“, каза бившото момче.

„С Фики Стораро сме близки приятели още когато бях в гимназията, с Галин малко се поотдалечихме един от друг, но аз го харесвам много. Идеята да направим дует с Фики ми се струва супер!“, добави любимата на Тихомир-Мелиса.

https://www.dunavmost.com/====

Arhiv

Share
Published by
Arhiv

Recent Posts

Алиев към Радев: България е важен транзитен парньор

Разширяват се интересите в различни сфери...

7 минути ago

Номерата на бюлетините са ясни: ГЕРБ №22, ПП-ДБ №14

Вижте коя партия с кой номер ще бъде на вота...

26 минути ago

Да избягаш от бащината сянка. Енрике Иглесиас, на когото не му омръзва да пее

Когато започва да пее, се представя за друг, за да не използва известната си фамилия.…

27 минути ago

Най-големите постижения в спорта от фотографа ни Любомир Асенов

Галерията на открито представя изложбата от 10 до 21 май...

31 минути ago

КНСБ прави черен списък на най-калпавите работодатели

Вече се издирват по трима фаворити в 28-те области...

34 минути ago
image0 (9K)