Енергийно силен ден, пробуждат се силите на природата

Луната се движи на празен ход от 11:21ч до 19:18ч. – не се започвайте нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот.

Луната е в знак Скорпион до 19:18ч на 5 февруари

Това е опасно време, през което нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Най-неподходящото време за посещение на ревизори.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

В 19:18ч Луната преминава в знак Стрелец.

24 лунен ден от 01:36ч на 5 февруари до 02:50 ч на 6 февруари

Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за съзидание и активни действия. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

По-добре не правете планове, а живейте по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който в основата на всички действия трябва да стои любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, фитнес, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза, придава допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

22 слънчев ден – Денят е подходящ за освобождаване от всичко ненужно, освобождаване от всякакви зависимости. Не подхожда за нови дела, освен ако не е добре забравено старо. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили и по някаква причина не са се получили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin


image0 (9K)