Есенен хороскоп: Близнаците с важни планове, Везните се притесняват за близък човек

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през този есенен сезон ще се ангажирате със задачи от битов или материален характер, които са останали неизпълнени през лятото. Това може да касае подмяна на вещи в дома, продажба на имот, подобрения в кухнята и др.

Есента ше бъде неблагоприятно време за съдебно дело от имотен характер за представителите на зодия Овен. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще възникнат проблеми свързани с роднина, за които може да бъдете неприятно изненадани.
Те може да се вследствие погрешни и прибързани действия, но може да са причинени от външни фактори или да са възникнали при необичайни обстоятелства.

В работата си ще имате важни отношения с жена, които може да открият нови възможности за вашето развитие в кариерата ви. Ще сте склонни много по-амбициозно да изпълнявате своите задачи и ще влагате различни новаторски или прагматични идеи в работата си.

Някои от вас благодарение на приятелските си контакти ще могат да получат добро предложение за работа или да постигнат важно развитие в бизнеса си.

През тези три месеца ще обмисляте възможности за по-добри регулярни доходи в дома си, като почасова работа, работа с компютър от дома, отдаване на имот под наем, който не използвате и др.

Сега ще преминете през моменти на безпокойство поради предстояща промяна в личния ви живот.

Жените Овен ще обмислят как да реализират свое желание до края на годината. Ще имате нужда от помощ: както финансова, така и на хора, които са около вас. Всъщност първо ви предстои да ги убедите, че това е нещо много хубаво!

Мъжете ще имаш шансове, които не бива да ги главозамайват, защото не всеки ден грее глънце над главите ни. Използвайте благоприятните възможности да си осигурите стабилност за трудните периоди, които предстоят в живота ви.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази есен ще отделите повече време за развитието на ваши приятелски, романтични или професионални отношения. Вероятно причина за подобни действия от ваша страна ще бъдат някои неочаквани събития или преживявания. През есента нови хора ще влязат в живота, а други ще си отидат завинаги.

През този сезон ще пътувате по семейни причини. Възможна е среща или гостуване с роднина, който живее в друг град или държава.

През тези три месеца (септември, октомври, ноември) ще имате сложен за прогнозиране и изпълнение ангажимент свързан с документ.

През есента ще имате срещи и събирания, като някои от тях ще са по неприятен повод или ще ви донесат неприятни емоции.

Приятели или роднини ще ангажират свободното ви време за да ви споделят свои емоционални проблеми.

През есента ще възникнат кратки моменти на паника свързани с пари (най-вероятно поради неочаквани разходи). Финансовите ви отношения с роднини или бизнес партньори ще са в основата на неприятни спорове и конфликти.

Любовният ви живот може да бъде много интересен, да имате незабравими емоционални преживявания, ако търсите такива.

През този сезон ще бъде важно да се съхраните нежни и сърдечни към човека до себе си.

Жените Телец ще се наслаждават по-често на приятна женска компания в дома си или извън него. Ще имате много теми за разговори и най-различни събития за обсъждане.

Мъжете ще трябва да проявят по-голямо внимание в решенията си, при създаване на нови познанства с хора, които не обичат да говорят много за себе си или са твърде много бъбриви.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази есен ще се ангажирате с важни планове, които касаят вашето образование или кариера.

През този сезон мнозина от вас ще се зарадват на събитие или новина свързана с майчинство или с раждането на дете. През тези три месеца (септември, октомври и ноември) може много по-сериозно да обмсляте развитието на ваша приятелска връзка. Тя може да бъде от романтично естество или да е свързана с обществена (политическа) дейност, с която сте обвързани.

През есента ще се запознаете с много нови хора от различни населени места, които ще обогатят познанията ви в различни сфери от живота.

През тези три месеца ще се зарадвате на много важен успех в живота на дъщеря, внучка, племенница или друга жена роднина.

През този сезон внимание ще изиска здравето ви, особено ако сте подложени на по-голям стрес или ако имате повече неприятности за разрешаване. Понякога такива моменти се оказват градивни, защото дават възможност за едно по-бавно и разумно обмисляне и развитие на събития, които са важни за бъдещето ви.

През този период ще имате повод за събиране свързано с жена: рожден ден, имен ден, юбилей, годеж, сватба и др.

През есента ще ви разстрои събитие свързано с човек, когото познавате и който може да претърпи инцидент по време на пътуване.

Жените Близнаци ще имат интересни контакти и общи действия с представители на собствения си знак. През този сезон отношенията ви с мъж  ще преминат на нов етап на развитие.

Мъжете ще следят търпеливо развитието на една интрига, която би трябвало да проработи против тях. Но са възможни интересни изненади…

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази есен ще възникнат досадни, но важни ангажименти свързани със семейството и с роднини.

През този сезон конфликтите с роднини могат да провокират неочаквани решения и събития в живота ви. Колкото и странно да звучи това понякога ще е за хубаво.

През тези три месеца (септември, октомври и ноември) не допускайте намеса на други хора в личния ви и любовен живот. Не се афектирайте от злонамерени клюки и интриги или необмислени коментари.

Есента ще бъде благоприятно време за промени в дома, за устройване с ново жилище, за покупка на нова кола и др.

През този сезон може да ви изненада подарък, награда на работното ви място или чрез обществената ви дейност или друг вид придобивка.

През този сезон не се натоварвайте с очаквания за по-големи доходи или печалби.

Внимавайте с финансови документи или договори, пазете банковите си карти и всякакви важни и ценни за вас неща.

През есента ще бъде важно не само да се подготвите за следващия, зимен сезон, но и добре да планирате всички по-важни събития, които очаквате до края на годината.

Ще ви зарадва гостуването или събирането ви с хора, което може да бъде свързано с някаква традиция в отношенията ви.

Жените Рак ще приемат и преживяват много емоционално всяко ново приятелство или раздяла. Вие разбирате цикличността на събитията в живота ви, но това не помага, особено когато идват трудни моменти на раздели.

Мъжете ще се впечатляват много от новини свързани с важни събития в живота на роднини, пприятели и такива от световен мащаб. Това ще бъде причина за дълги разговори на живо или по телефона.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази есен ще преживеете много емоционално неприятности в живота на жена, която е ваша роднина или приятелка.

В личните ви отношения идва нов период на силни чувства и емоции, които ще създадат незабравими преживявания през есента. Някои невъзможни за реализиране досега неща, ще преживеят своя ренесанс. Всичко зависи в какво вярвате и как се стремите да го постигнете.

През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще имате срещи и разговори от финансов характер с жена, които ще се развият във ваша полза. Може да имате финансова изгода от семейните си отношения с жена.

През този период може да имате разговори или ангажименти свързани с имот или друг вид собственост на мъж. Възможно е получите права върху собственост или да дадете такива права на ваш роднина.

В любовта есента вещае емоционални събития и преживявания. Някои неочаквани събития ще ви направят щастливи, но други могат да предизвикат сълзи в очите ви.

През този период от време, мнозина ще пътуват по различни причини Това ще бъде благоприятно време за работа в друг град или държава.

Жените Лъв ще преживеят няколко болезнени носталгични моменти свързани с миналото си, с роднини, които вече не са между живите и др.

Мъжете ще трябва да контролират своите емоции, тъй като могат да взмета емоционални решения свързани с раздяла, с напускане на работа, преместване в нов дом и др.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, преди през този сезон ще бъде важно да имате ясни планове за действията си. Не допускайте да се самозалъгвате с надежди и обещания, за които нямате ресурси.

През есента може да бъдете враг на самите себе си с неразумни действия, обещания или други подобни действия.

Бъдете внимателни в ангажиментите си с мъж, който може да се опита да ви манипулира в своя изгода.

Образованието или кариерата на дете или роднина, може да се окаже сериозен проблем през тези три месеца (септември, октомври и ноември).

Родителите Дева ще се наложи да се съобразят или примирят с някои несъгласия, които ще имат със собствените си деца.

Въпреки някои неблагоприятни тенденции, есента може да бъде един много силен сезон за вас, тъй като възможностите, които ще възникнат през тези три месеца могат да ви отведат на по-висока позиция в работата или в обществото.

Печалбите и приходите ви сега ще зависят от вложените от вас усилия.

Здравето може да бъде проблем за кратък период от време, поради преумора, вирусна инфекция и др.

Интересни събития могат да възникнат около годеж или сватба на приятели или роднини.

През тези три месеца, избягвайте съдебни спорове и конфликти, които могат да имат непредсказуемо развитие.
Жените Дева ще се впечатлят много от разговорите си с жена, която може да бъде по-млада от тях, но много енергична личност, с огромни познания в интересни области от живота.

Мъжете ще намерят интересни съмишленници сред представители на собствения си пол, с които ще се ангажират в различни дейности. Това ще бъде сезон, в който ще сте склонни да направите повече неща за обществото, в което живеете.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази есен ще имате твърде определени и важни очаквания за реализацията на ваши желания или планове.

През тези три месеца (септември, октомври и ноември) нелоялното отношение на хора, които сте смятали за ваши приятели ще ви разочарова много.

През този сезон ще преживеете тъга или притеснение около човек, който е ваш родственик.

През тази есен ще имате повече ангажименти или ще преживеете важно събитие свързано с мъж от семейството.

През този сезон ще възникне конфликт, който ще ви постави в сложна ситуация, когато ще трябва да направите избор, да вземете трудно решение.

Ще следите внимателно действията на човек, с когото имате професионални контакти.

През есента ще следите развитието на една интрига или лъжа, която ваш колега е започнал.
Ще възникнат трудни отношения в любовта, където има по-голяма разлика във възрастта между партньорите.

Есента ще бъде неблагоприятно време за съдебно или юридическо дело.

Жените ще се насладят на един интересен сезон на изненадите. Ще сте във вихъра си във важни и динамични събития от всякакъв характер.

Мъжете ще са нетърпеливи, лесно ще избухват когато нещата не се случват така както те искат. Ще сте в основата на няколко неприятни конфликта.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази есен ще ви зарадва присъствието на жена, която ще се появи в дома ви или на работното ви място. По някакъв начин със своите действия, тя ще ви донесе полза или ще ви помогне във важен за вас момент.

Сега ще се зарадвате на успехите или разговорите, които ще имате с роднина от мъжки пол.
През тези три месеца ще усещате много емоционално липсата на някой, който си е отишъл твърде рано от този свят (който вече е в Отвъдното). Това може да се дължи на преживяване, което се е случило наскоро или събития през есента ще ви напомнят болезнено за този млад човек.

Сега ще има за какво да мислите, за какво да се тревожите и то ще бъде като преживяване предимно вътре във вас. Вероятно това ваше състояние ще се запази почти през целия период, въпреки че някои духовни практики, може да ви повлияят благотворно. През този период от вас зависи да се освободите от това вътрешно напрежение.

Добрите преживявания, събития или така нужната ви стабилност ще може да дойде чрез финансовите ви приходи, които ще получите.

През тези три месеца (септември, октомври и ноември) може да вложите повече енергия и ресурси в работата си (особено ако имате частен бизнес) защото приходите или резултатите ще са значителни.

Помнете, че въпреки психологическата ви и емоционална нестабилност, през този период ще може да постигнете много хубави неща. Те може да не се случат по начина, по който ги искате или очаквате. Може да се почувствате разочаровани, но малцина имат способността да виждат ясно утрешния ден? Бъдете търпеливи и изчакайте…

Жените ще имат благоприятно време за работа с финансови документи, договори, бизнес споразумения и др.

Мъжете Скорпион ще имат благоприятно време за пътуване, особено ако имат възможността да съчетаят полезното с приятното.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през този сезон ще насочите вниманието си към едно предстоящо пътуване или гостуване в дома ви на хора от далеч. Хубавите неща през есента за вас ще дойдат чрез отношенията ви с хора от различни разстояния или националности.
Ще имате обаче трудности в комуникацията си с мъже на работното ви място.

Възможно е точно заради мъж да изпаднете в неприятна ситуация пред колеги, ръководител или клиенти.

Интимния и любовния ви живот ще се влияе от финансова ситуация в семейния ви бюджет. Разбира се, настроението и професионалните проблеми на партньора ви също ще бъдат важен фактор.

През есента могат да ви изненадат неочаквани пари, които ще имат връзка с вашия брачен партньор или друг член на семейството ви.

През тези три месеца ще посрещнете гости в дома си.

Многото динамични събития през есента ще бъдат причина за по-активна комуникация с хора от семейството ви.

Ще преживеете изненада свързана с личния живот на млада жена, която живее с вас или която е част от семейството ви.

През този сезон не допускайте конфликти и разправии в дома си. Някой около вас само това чака за да създава интриги и клюки за семейството ви, тъй като през този период ще се обект на особено внимание от страна на съседите си.

Жените ще преживеят емоционално една неприятна новина свързана с мъж.

Мъжете Стрелец ще имат важни финансови отношения с представител на собствения си пол.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази есен може да очаквате приятно събитие в дома или семейството си свързано с дете, годеж или сватба.

През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще възникне напрежение в любовния ви или интимен живот. Това ще се дължи на липсата на доверие в отношенията ви или поради несигурност в чувствата на партньора.

Тези събития, ще ви накарат да изясните открито отношенията си и какво може да очаквате за в бъдеще, като развитие.

През есента може да очаквате добри новини от финансов характер. Възможно е получаване на пари чрез документ, договор, кредит и др.

През този есен обаче ще възникне един неочакван по-голям разход.

През тези месеци ще получите покана да гостувате на някого независимо дали ще има конкретен повод за това.

На мнозина ще им предстои събиране свързано с помен или панахида, отбелязване специално събитие свързано с човек, който е в Отвъдното.

Ако имате ви предстои да разрешавате битов или имотен проблем, то ще възникнат неочаквани събития, които ще напраят ситуацията по-сложна. Много е вероятно да преживеете някаква загуба или разочарование.

Пропусната възможност от миналото ви, сега отново ще има своя шанс за развитие. Ще направите опит да постигнете желаният от вас резултат, тъй като ще сте много по-амбициозни и отговорни в действията си.

Жените Козирог ще успеят да реализират важни планове и промени в дома си. Очаквайте важно събитие свързано с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Мъжете ще очакват някаква промяна във финансовото си положение, но дори да има такава, ще бъде незначителна.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази есен ще ви развълнува новина свързана с майчинство или с дете. През този сезон събитие свързано с дете или с млад човек ще ви свари неподготвени да реагирате емоционално.

Възможно е поради различни обстоятелства една такава новина да стигне до вас със закъснение.

Важно събитие свързано с жена ще ви събере с роднини или приятели. Ще вложите много в избора си на подарък.

Есента може да се окаже един много специален сезон за вас, най-вече поради възникването на нови благоприятни възможности за развитие и късмет.

Възможно е въпреки това, да имате усещане, че може да постигнете повече.

Едно конкретно събитие или появата на нова личност в живота ви, ще създаде у вас един емоционален дискомфорт.

През тези три месеца отново ще насочите вниманието си към ваша стара идея или желание свързано с пътуване.

През есента ще преживеете неприятно събитие свързано с човек, който живее в друго населено място или държава.

Ще ви се наложи да преодолеете напрежение, което ще възникне във връзка с документ или договор.

През този сезон ще имате повече финансови задължения, които ще изискат по-внимателно боравените с финансовите ви ресурси.

Хубавото е, че през тази есен ще имате възможност за повече работа и по-добри доходи.

Мнозина ще се зарадват на пари, които ще получат от роднини или чрез интимен, брачен партньор.

Жените Водолей ще прибързат с реакциите си от една новина или информация. Ще се окаже, че някой умишлено или не, ви е заблудил и така сами ще се злепоставите пред роднини, колеги или в средата, където живеете.

Мъжете ще се наложи да се погрижат за собственото си здраве. Въпреки, че няма причина за паника, не бъдете безотговорни към себе си.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази есен ще преживеете емоционални събития свързани с роднина. Вероятно това ще бъде човек, който не живее с вас или събитията ще касаят пътуване.

Въобще през този сезон много събития ще ви са повод за силни емоции. Ще бъде добре да си осигурявате повече време за почивка, медитация, да не допускате състояния на превъзбуденост или силно безпокойство за бъдещето.

Тази есен ще се запомни с много нови срещи и познанства. Опитайте се справедливо да преценявате какви са новите хора в живота ви, без да бъдете много подозрителни или пък наивни.

В професионален или бизнес план есента ще бъде един благоприятен за вас период.

Възможно е да постигнете някакво увеличение на доходите си или да възникне възможност за допълнителен ангажимент.

През тези три месеца (септември, октомври и ноември) ще имате силен период ако ви предстоят изпити или постъпване в ново училище, работа, нов бизнес и др.

Жените Риби, ще се изненадат от силата на собствените си чувства в една нова или стара романтична връзка. През есента любовните изненади могат да създадат хаос в живота ви, тъй като емоциите не са най-силната ви страна.

Мъжете ще се опитат да постигнат споразумение, някакъв вид договореност с жена по важни за семейството или работата си дела. Няма да ви бъде лесно и дори е възможно да останете разочаровани.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа


image0 (9K)