Световни новини

Ето за кого ще бъде успешна годината на Жълтото земно куче

Китайците посрещат Нова година, а с нея и годината на Жълтото земно куче.

[ad id=“225664″]

Празненствата по случая ще продължат близо две седмици, а семействата в страната се събират на ритуално почистване на домовете си, за да „изчистят“ лошия късмет. Фойерверки и пищно украсени улици приветстват Новата година не само в Китай, но и в други азиатски страни – Корея, Виетнам, Сингапур, Индонезия и Тайланд.

[ad id=“238430″]

Според Източния календар тази година ще бъде най-успешна за хората, родени в годините под „знака на кучето“ – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 и 2006 г. Те ще бъдат комуникативни и успешни в своята работа.

[ad id=“236993″]

В този знак кучето се среща в няколко цвята – син, червен, жълт, бял и черен. Жълтият цвят отговаря на елемента земя и ще донесе със себе си сила и положителна енергия, ще привлича парите.

[ad id=“236999″]

И в китайската традиция, както в целия свят, кучето и символ на лоялност, но също така и на щедрост. Така всеки, който се отнася честно към работата и личния си живот ще бъде възнаграден с успехи. Освен това елементът на земята повелява да се опираме на традициите и принципите си. В замяна Жълтото земно куче ще ни помогне да постигнем целите си. Всички трудолюбиви хора ще получат материално благополучие.

[ad id=“263680″]

2018 година ще е благоприятно време за създаване на семейство и обвързване. Кучето обаче не обича конфликти и ще трябва да овладяваме емоциите си.

В световен мащаб годината ще бъде успешна за икономиката и най-вече за компаниите, които се грижат за благосъстоянието на своите служители.

[ad id=“218001″]

За да ни върви късмета, трябва да обличаме по-често жълти дрехи и да се радваме на четириногите приятели на човека. Легенда гласи, че кучето е едно от 12-те животни, уважили поканата на Буда да празнуват заедно.

Пламен Пенчев

Recent Posts

Идеи за френски маникюр – от флорални до по-смели дизайни

Как да лакирате ноктите си през до края на пролетта...

55 минути ago

Перфектната рутинна грижа за сухата кожа

Какво съветват дерматолозите...

56 минути ago

Роберта Хаджийска и Камелия Желязкова са шампионки по бокс в Сърбия

  Роберта Хаджийска и Камелия Желязкова спечелиха златни медали от международния турнир Купата на Нациите…

един час ago

Даяна Стойчева от Берое спечели сребро на международен турнир по борба

Двама състезатели на СКБ "Берое" представиха националния отбор по борба за възраст кадети и кадетки…

2 часа ago

Опасна хищна риба се появи в Черно море, ще застраши ли улова?

Според рибар най-опасен е човек, защото е ненаситен...

2 часа ago
image0 (9K)