Ето кой е разстреляният бизнесмен. Мистерията „защо“ се нищи от висши чиновници

Пълна мистерия. Никой не знае кой всъщност е разстреляният в Пловдив бизнесмен. Името на Данаил Божилов, който беше разстрелян днес сутринта в парк „Лаута“ в Пловдив, не говори нищо на криминалистите, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на свои източници.
[ad id=“238430″]
Човекът не е имал криминални изяви, нито се е замесвал в скандали. Знае се, че е бивш спортист, завършил е спортното училище на ЦСКА в София с профил академично гребане. Името му не е известно и в ъндърграунд средите. Божилов е семеен, има две деца.

Разследващите  са установили, че е разстрелян с пистолет, твърди БЛИЦ. Няма заподозрян. Проверяват се различни версии от бизнес отмъщение до любовен триъгълник и случайно нападение. Последното е най-малко вероятно, като се има предвид, че става въпрос за показен разстрел.
[ad id=“226585″]
На въпрос възможно ли е да става въпрос за случаен разстрел и убийство заради грабеж разследващите казаха, че е малко вероятно.

Все още не е намерено оръжието на престъплението. Мистерията продължава. Няма данни някой да е заплашвал Божилов преди смъртта му.

Съпругата му не е споделила пред разследващите да е знаела той да има проблеми от такъв характер, че да бъде ликвидиран. Проверява се и дали е имал големи борчове към банки или части лица, но за момента няма потвърждение за такава информация.

На място в Пловдив пристигна главният секретар на МВР Младен Маринов, който заедно с шефа пловдивската полиция Атанас Илков, ще обсъди инфарктната ситуация и ще решат какви мерки да предприемат.


image0 (9K)