Ето кои зодии ще имат един незабравим Свети Валентин

Много скоро навсякъде ще е пълно със сърчица, балони, бонбони, плюшени мечета и цветя.

Наближава Свети Валентин – 14 февруари, който все повече българи празнуват като Ден на любовта. Ето за представителите на кои зодии този ден ще е много романтичен.

Близнаци

Обичат да правят бели, отдават се на приключения. Партньорът ще ги зарадва с нещо съвсем неочаквано, лудо, което ще накара сърцата на Близнаците да бият ускорено. Тези знаци ще анализират любовните си отношения на 14 февруари и ще са леко изомерни в началото. Но след като видят изненадата от половинката, ще се заредят с енергия и сили, ще изпитат истинска радост и ще се забавляват много.

Везни

Това е един от любимите празници на Везните. Те го чакат с нетърпение. Харесва им романтиката наоколо, украсата навън. Ще отпразнуват 14 февруари подобаващо. Необвързаните ще отидат на шумно и диво парти, където ще си изкарат много забавно и ще флиртуват цяла нощ. Ще бъдат център на внимание. Обвързаните ще са много страстни, ще се отдадат на емоциите и ще прекарат доста романтична и весела вечер с половинката. Ще получат сладки подаръци.

Водолей

По-голямата част от Водолеите са родени през февруари и този месец им носи късмет. Понякога се натъжават около рождения си ден и имат нужда на 14 февруари да се забавляват искрено, да се смеят, да правят лудории. Ако са необвързани, ще блеснат на дансига, ще приковат вниманието. Ще се изявят и като майстори на флирта. Възможно е да намерят някой много специален човек на Свети Валентин. Тези, които имат половинка, ще летят от щастие. Ще осъзнаят какви късметлии са, че имат такъв човек в живота си и ще си организират много романтична среща, на която ще говорят открито за чувствата си.

dnes.bg


image0 (9K)