Жана Бергендорф се чувства предадена, бяга в чужбина

През последните две години името на Жана Бергендорф се свързва повече със скандали, отколкото с кариерата ѝ на певица. Преживя челен сблъсък с наркотиците, оказа се на няколко пъти в ареста след побои с бившето си гадже – танцьорът Лео, а за капак преустанови и отношенията си с „Вирджиния рекърдс“. Певицата призна, че се чувства предадена покрай всички тези неприятности.

[ad id=“263680″]

„Остана ми Мойсей. Той бе от малкото, които ми подадоха ръка в трудни моменти. Преживях много предателства, на пръстите на едната ми ръка се броят хората, които не ми обърнаха гръб. Не може човек да живее в непрекъснат страх, реших да се изправя и да продължа напред. Иначе другият вариант бе да се самосъжалявам, което е още по-пагубно. Да, определено има дни, в които много плача. За пред хората усмивката не слиза от лицето ми, но зад нея понякога се крие една изплашена и чувствителна Жана. На моменти имам крещяща нужда от подкрепа. Както се казва – друго е да знаеш, че някъде има поне един човек, който милее за теб и на когото му пука… Като цяло обаче съм позитивно настроена, че доброто предстои и съдбата насетне ще ме среща само с интересни личности“, разказва Жана пред „България днес“.

Тя смята да потърси щастието си извън България.

„Живеем в малка страна, тясно ми е тук. Ще се опитам да пробия с музика навън. Сцената в България ми е малка. Освен това имам нужда и от финансова сигурност“, допълва тя.

Голям удар за нея е била връзката ѝ с танцьора Лео, за когото твърди, че не я е обичал и през цялото време я лъгал.

[ad id=“218001″]

„Той дори ми е завел дело за домашно насилие… Не искам да коментирам как преживях случките покрай него. Бях душевно наранена. Защото не може един мъж да каже на жена, че я обича, а това в действителност да е абсолютна лъжа. Никой няма право да бъде подъл и нечестен, що се касае за любов и чувства“, казва още в интервюто Бергендорф.

Раздялата ѝ със Саня Армутлиева пък е преминала съвсем нормално и двете никога не са се карали.

 

[ad id=“236480″]

 

„Не влизам в рамки и калъпи. Не ѝ се сърдя, тя ми е дала много в професионален и личен план. Права е за себе си, щом взе такова решение. Давам си сметка, че съм доста екстремен, отвеян и недисциплиниран човек. Закъснявам, забравям, разсеяна съм. Саня не понася такъв тип поведение. Понякога мисля, че и Господ не ме иска горе, защото ще му разваля дисциплината“, смята Жана.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Защо Китай действа строго при пандемията от COVID-19? Имало нещо, което не знаем

Проф. Мутафчийски има съмнения за нещо недоизказано...

6 минути ago

Григор Димитров запази десетото си място в световната ранглиста

Първата ракета на България ще научи името на първия си съперник днес...

22 минути ago

Главчев обеща честни и прозрачни избори, работи тясно с ЦИК

Към момента се справяли със сроковете, макар и те да са съкратени...

един час ago

Радев: Във време на войни не можем да свикнем с неглижирането на армията

Процесите по модернизация вървели твърде мудно...

2 часа ago

Азия се въоръжава. Как автокрациите плашат все повече азиатци

Преди няколко десетилетия бъдещето на Азия изглеждаше освободено от оръжия и евентуални конфликти. В последните…

3 часа ago
image0 (9K)