Жандармерия и полиция отново завардиха село Луково

Жандармерия и полиция отново завардиха село Луково, което се намира на 13 км. северно от „Къщата на ужасите“ в Нови Искър, станала печално известна с шестте трупа, намерени в нея на 2 януари 2018г.

Близо десетина автомобили на тежко въоръжени полицаи се събраха в центъра на селото. Разследването там продължава. Прави впечатление, че върху бронираната техника има разположени термокамери. Има и линейка. На платформа бе докарана и верижна бронирана машина. Тази сутрин на извънредно съвещание с участието на премиера Борисов е било решено в операцията по залавянето на шесторния убиец от Нови Искър да се включат и командоси и високопроходима техника от армията.  Струпването на нови сили на полицията и жандармерията може би означава, че започва финалния етап от издирването на заподозрения за шесторното убийство в Нови Искър бандит Росен Ангелов, който се укрива точно в района.

[ad id=“263680″]

Автомобилите на жандармерията и полицията се насочват по нови маршрути във и около село Луково.

Припомняме, че в къща в същото село бяха открити улики за пребиваването на 56-годишния Росен Ангелов, обявен за общодържавно издирване като заподозрян за шестте убийства в Нови Искър.

Очаквайте  брифинга на Прокуратурата във връзка с тежкото криминално престъпление, при което град Нови Искър бяха убити шест човека.

Очаквайте подробности!

Цялата информация, известна до момента, за жестоката касапница в Нови искър, при която бяха убити 6 човека, можете да прочетете ТУК


image0 (9K)