Жежките жени до едни от най-популярните български футболисти

Българските футболисти не винаги могат да се похвалят със завидни постижения на терена, но за сметка на това гордо могат да покажат красивите жени до себе си, видя ЗАРАТА. Пословичната красота на българката е тема на много разговори, а клишето за миските и футболистите се оказва съвсем на място, пише каналът на Цветелинка Цветанова във vbox7.

Радост Тодорова и Георги Костадинов

Георги Костадинов е полузащитник, а в момента е играч на руския Арсенал (Тула). Радост е български модел и инфлуенсър. През 2014 г. тя печели титлата „Мис Национален отбор“ в категория „Футбол“, като представител на Враца. Радост и Георги имат любопитна история около запознанството си. Националът спечелил сърцето на Радост чрез игра на „Не се сърди човече“, а съвсем скоро паднал на колене, за да чуе заветното „Да!“.

Михаела Маринова и Александър Дюлгеров

Александър Дюлгеров е защитник и към момента е играч на Пирин (Благоевград). Жената до него, вече над 3 години, е певицата Михаела Маринова. Звездата на Михаела изгрява във формата „X-Factor“, а след това участва и в редица други популярни формати. Първата им среща била след концерт на певицата. Футболистът я изчакал след него пред Народния театър, където останали на една пейка, за да си говорят до 3 часа през нощта.

 

Николета Лозанова и Николай Михайлов

Николета Лозанова и Николай Михайлов са една от най-популярните двойки в родния хайлайф. Към момента Николай Михайлов е футболист на „Левски“. Николета пък е модел и инфлуенсър, като развива и собствена линия бельо и грим продукти. Тя става популярна през 2006 година, когато печели конкурса „Мис Плеймейт“, организиран от сп. „Плейбой“. Николета има дъщеря от друг български футболист – Валери Божинов. Съвсем скоро тримата участваха в забавна реклама, организирана от компания за спортни залози.

Габриела Крекманова и Али Соу

Али Соу вече не е част от българския футбол, но остави следа в историята на ЦСКА. Освен това се влюби в Габриела Крекманова, която е „Мис Ловеч“ за 2017 година. Връзката между „Мис Ловеч“ и нападателя започна по време на престоя му в ЦСКА. Трансферът на футболиста в руския клуб „Ростов“ (в края на миналата година) не попречи на отношенията им. Габриела често пътува до Ростов на Дон, за да подкрепя половинката си, като не пропуска да споделя кадри от престоя си там в Instagram.

Валентин Антов и Ивана Асенова

Валентин Антов и Ивана Асенова определено не са типичната двойка футболист и модел. Антов е един от най-перспективните български футболисти, като в момента е част от отбора на Болоня. Ивана пък има интереси в различни сфери. Паралелно с кариерата на модел, Ивана учи в един от най-престижните университети в света – „Кеймбридж“. Красавицата придружи Антов в Болоня, където той играе в момента, като често публикува снимки и сторита от града в социалните мрежи.

 


image0 (9K)