Жени Марчева – бременна на 46?

С подозрително коремче покрай празниците се появи Жени Марчева. На снимка от коледните празници се вижда, че водеща е натрупала доста килограми, а дори широката рокля не е в състояние да скрие промените във фигурата й.

същото време обаче приятелите й констатират, че лицето на 46-годишната Марчева изглежда по-свежо, досущ сияеща като бременна жена в очакване на най-хубавото чудо на живота. Журналистката обаче подминава без коментар питанията дали скоро ще става отново майка.

Водещата вече имат две дъщери от своя съпруг Мартин. Тя се хвали, че той върши цялата домакинска работа, дори се грижи за приготвянето на вечерята. С толкова добър мъж няма да е изненада Марчева да е решила да ражда трето дете. Това със сигурност обаче ще се отрази на кариерното й развитие. През последните години Марчева е сред несменяемите лица на бТВ.

Конкурентките й само чакат подобен случай да седнат на мястото й. Освен водеща Марчева е шеф на новините в радиостанциите, които са собственост на медията. Тя е сред най-скъпо платените телевизионери със заплата над 10 бона, писа „Ретро“.

Припомняме, че не за първи път медии намекват, че Марчева е бременна, съдейки по тоалетите, с които се появява в ефир или на снимки в социалните мрежи.

 


image0 (9K)