Женски хороскоп за ноември: Създавате важни връзки, а някои приятелства приключват

Ноември ще ни донесе динамика, интересни събития и нови възможности. Ще създаваме важни за нас връзки, ще преминаваме през конфликтни ситуации, а някои приятелства ще приключат.

Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През ноември връзките с хора, с които сте враждували, ще се подобрят и дори някои от тях може да станат ваши „съюзници“. Месецът ще ви донесе забавни приключения. Ще се случат събития, които ще тестват лоялността на хората, на които сте имали доверие. Възможно е да направите и кратко неочаквано пътуване. Бъдете внимателни с хората, които са твърде дружелюбни с вас. В средата на месеца може да започнете голям проект, който да ви донесе успехи.

Бъдете внимателни на 6, 13, 14, 20, 21, 28.

Хубави дати са 24, 25, 26.

Жената Телец

През новия месец е възможно да влезете в конфликт с хора, с които обикновено се разбирате. Това може да се дължи на финансов въпрос, нещо свързано с имущество, недвижими имоти. Бъдете гъвкави по отношение на работата, тъй като някои проекти може да наложат бързата ви реакция. Бъдете внимателни как харчите, защото са възможни някои разходи. Като цяло месецът е положителен за вас, самочувствието ви ще се повиши. Ще взимате важни решения, но ще имате време и да се забавлявате.

Най-благоприятни дни: 1, 2, 6, 16, 27, 28, 29.

Дни, в които да бъдете внимателни: 3, 10, 17.

Жената Близнаци

През ноември жените Близнаци ще разчистят своя път за нови проекти. Може да осъзнаете, че някои от вашите „съюзници“ вече не са същите, че не са в състояние да ви дадат това, от което се нуждаете и може да решите да ги замените. Талантите ви ще бъдат забелязани. Бъдете внимателни, не се възгордявайте, за да не сбъркате някъде. Ноември ще ви носи приятни емоции, затова се възползвайте от тях.

Най-благоприятни дни за вас са: 2, 3, 4, 18, 29.

Но бъдете внимателни на: 19, 26.

Жената Рак

Благодарение на своята находчивост ще успеете да избегнете трудности в работата, а ако все пак попаднете в затруднение, ще успеете да се справите с него. През ноември може да направите желана покупка или да инвестирате в нещо, както и да пътувате. Не забравяйте да се грижите повече за физическото си и емоционално здраве. Ще се върнете към проект, който преди сте отложили по някаква причина. През ноември е важно да не давате обещания, които не можете да изпълните.

Най-благоприятни дни: 2, 5, 6, 12, 16, 26.

Дни, в които да внимавате: 3, 7, 17, 21.

Жената Лъв

Лъвиците ще трябва да защитават своите интереси и това може да доведе до възникването на конфликти с роднини, приятели или с тези хора, с които сте ангажирани в някакъв вид колективна работа. Може би някой ще се опита да преиграе ситуацията, да ви пречи по някакъв начин.

Въпреки това, в работата ви очакват много интересни начинания, които ще се основават на опита, който вече имате, но в същото време ще ви дадат възможност да се развивате по-активно и успешно професионално и кариерно. В началото на ноември може да направите интересни покупки.

Най-благоприятни дни са: 1, 9.

Дни, в които да бъдете внимателни: 14, 21, 28.

Жената Дева

Представителките на зодията ще постигнат много, възможно е да получат допълнителни придобивки, ще успеят да водят добра комуникация и да подобрят средата, в която се намират. В работата ви очакват нови проекти, но ще окажете и подкрепа за някого. Добрите дела, които вършите, ще ви носят удовлетворение и вътрешен мир. Ще си поставяте нови цели, а някои от тях и ще реализирате.

Най-благоприятни дни: 4, 9, 10, 11, 18, 25.

Дни, в които да бъдете внимателни: 13, 19, 26.

Жената Везни

През ноември може да се сблъскате с недоразумения, възникнали заради колеги, шефове или бизнес партньори, което донякъде ще усложни изпълнението на даден проект. Възможни са разногласия с роднини, приятели. И в двата случая е по-добре ясно да дефинирате и аргументирате мнението си. Ще преосмислите ценностите си, ще започнете да обръщате дължимото внимание на нещо, на което не сте придавали никакво значение. Бъдете внимателни с парите.

Най-благоприятни дни: 6, 7, 11, 12, 13, 14, 21, 27, 28.

Дни, в които да бъдете внимателни: 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 29.

Жената Скорпион

Дами, през ноември ще бъде важно да се възползвате от всички добри перспективи, които се появяват пред вас, както в личния живот, така и в работата. Ще успеете да поставите солидна основа за вашето професионално и финансово бъдеще. Очаква ви и примамливо бизнес предложение. Месецът е подходящ за надграждане на умения. Ще разполагате с време за пътувания, забавления и това ще ви носи радост.

Най-благоприятните дни: 10, 14.

Дни, в които да бъдете внимателни: 2, 6, 13, 16, 20, 23, 27, 30.

Жената Стрелец

Възможни са конфликти, свързани с интереси, които все пак ще успеете да разрешите в края на месеца. Добрите отношения ще бъдат възстановени, но ви очакват успехи и в работната сфера. Все пак бъдете внимателни с парите и не рискувайте излишно.

Промените, които в повечето случаи ще са положителни, ще ви носят радост. Ще си поставяте нови цели, увереността ви ще се повиши.

Най-благоприятните дни: 12, 16, 17.

Бъдете внимателни на: 11, 25.

Жената Козирог

В работата може да възникнат сложни казуси и вие да потърсите помощ от приятели или роднини. В даден момент обаче, ще се справите успешно с трудностите и дори ще получите някаква допълнителна полза от ситуацията. Ще успеете да направите и покупки, които да ви накарат да се усмихнете. Не е изключено и да придобиете някакво имущество или да разрешите въпрос, който е свързан с дома ви. Пред вас ще се открият нови възможности, от които ще се възползвате.

Най-благоприятни дни: 3, 7, 14, 17, 18, 24, 28.

Бъдете внимателни на: 2, 9, 12, 23, 26, 30.

Жената Водолей

Новият месец ще ви вдъхнови да покажете своите умения, таланти, ще успеете да реализирате няколко от амбициите си. Колегите ще ви подкрепят, но са възможни конфликти с роднини и непредвидени разходи за някои домакински нужди. Възможно е да преразгледате някои приятелски връзки и дори да решите да прекратите някои от тях. Нови приятели ще заемат мястото на старите. Желанието ви за покупки ще ви кара да си угаждате. Важно е да не взимате решения под въздействието на емоции.

Най-благоприятни дни: 4, 11, 18, 20, 21, 28.

Бъдете внимателни на: 1, 8, 15, 22, 29.

Жената Риби

Нови проекти ви очакват, дами, родени под знака на зодия Риби. Личностният растеж, който ще постигнете ще ви радва. Ще имате много възможности да подобрите финансовото си състояние. Ще реализирате ваши тайни желания, но се пазете от конфликти. Те само ще забавят осъществяването на плановете ви. Обърнете внимание на здравето и начина си на хранене.

Най-благоприятните дни: 6, 9, 12, 23, 24.

Бъдете внимателни на: 4, 18, 25.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)