Женски хороскоп за февруари: Приятни емоции за Рака, Везните жънат успехи

През февруари ни очаква ретрограден Меркурий, но и посрещаме новата китайска година. Периодът ще е динамичен и ще е важно да внимаваме в комуникацията.

Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През новия месец талантите и жизнеността на Овена ще изискват разширяване на сферите на влияние. Ще се наложи да започнете да работите в екип и това определено ще даде много добри резултати. Дамите ще могат да разкрият своите качества и лидерски умения. На 2 и 3 февруари се пазете от измами. На 12 февруари настъпва годината на Белия метален Вол и ще трябва да поемете няколко неща успоредно. Хубавото е, че успешно ще се справите с всички задачи.

Жената Телец

Първата половина на февруари няма да бъде много лека. С настъпването на новата китайска година за вас ще се отворят нови пътища. Преходът от един етап на живота към следващия винаги е изпълнен с промени, предизвикателства. Ще разрешите стари проблеми, но може да се появят и нови. Не се опитвайте да хитрувате, защото това няма да ви помогне, а може само да задълбочи проблемите ви. Отдавайте се повече на вашите хобита и приятни занимания.

Жената Близнаци

Успехите при вас ще са видими през втората половина на месеца, тъй като вашият владетел – Меркурий, ще бъде ретрограден до 21.02. До 12.02, когато ще настъпи годината на Белия метален Вол, пестете енергията си, събитията ще се бавят. Грижете се добре за здравето си, спортувайте и се хранете здравословно. Любовни емоции няма да ви липсват. Пазете се от измами и внимавайте, когато давате пари назаем. Договори подписвайте след 21.02, ако това е възможно.

Жената Рак

За дамите от тази зодия ще бъде важно да не се разсейват с незначителни неща и да не поемат няколко ангажимента едновременно. Няма да бъдете толкова гъвкави и ще ви бъде по-трудно да се справяте с няколко ангажимента, затова е важно да подредите целите си. През февруари е възможно да се срещнете с интересни личности и общуването с тях да ви е от полза. В края на месеца ще се радвате на повече приятни емоции, а блясъкът ви няма да остане незабелязан.

Жената Лъв

Дами, гледайте на живота по-позитивно! Не се спирайте пред проблемите си, защото ще сте склонни да преувеличавате значението им и следователно може да се поддадете на излишна паника и негативни емоции. Ако запазите спокойствие, ще успеете да надскочите вашите конкуренти. Решавайте със спокойствие проблемите, защото някои от тях може да ви отворят и нови пътища. Работете върху вашия собствен комфорт, не говорете излишно и не забравяйте за романтиката.

Жената Дева

През февруари ще се наложи да се научите на гъвкавост, което не е типично за вас. В периода 1 – 12 февруари ще попаднете под влиянието на Марс, не бива да забравяте, че и Меркурий е ретрограден. Това ще ви изкуши да казвате истината на другите. Внимавайте, защото поведението ви може да не се хареса на всеки. Бъдете сдържани и така ще успеете да избегнете големите разправии. Бъдете постоянни, решителни и упорити. Месецът е подходящ за обучения, забавления.

Жената Везни

Първите дни на новия месец ще са изключително благоприятни за вас, дами. Ще се радвате на успехи в работата и любовта. Въпреки това са възможни разногласия и спорове с роднини. Хармонично разположеният Юпитер ще ви даде възможност значително да подобрите финансовото си състояние в периода от 12 до 20 февруари. Така че не отхвърляйте офертите, които ви се предлагат. В края на месеца не взимайте важни решения, забавете темпото, защото вашият покровител Венера формира напрегнат аспект с Марс.

Жената Скорпион

Ако сте упорити и се грижите добре за здравето си, ще успеете да осъществите голяма част от вашите намерения. Бъдете внимателни с приятелите ви, защото е възможно отношенията ви да се влошат. Не бързайте с изводите и решенията. Внимавайте как харчите и какви ангажименти поемате. През новия месец ще имате шанс да сбъднете ваша стара мечта. Бъдете решителни. И ако пред вас възникнат препятствия, не преувеличавайте тяхното значение. Шансовете ви за успехи са големи.

Жената Стрелец

Очаква ви динамичен, но и успешен месец, а това може да предизвика завист у хората край вас. Гледайте с усмивка на случващото се, мислете позитивно и изведете на преден план вашите най-добри качества. Звездите ви съветват да покажете своя чар, дами! Така ще можете да спечелите хората около вас, което ще допринесе за вашето лично представяне и проява на творчески качества. Не губете енергия в оплакване и страх, че няма да се справите с предизвикателствата.

Жената Козирог

Успехът ще бъде на ваша страна през целия месец. Що се отнася до любовта, ще получите шанс да вземете решение за своята сродна душа, защото около вас има добри възможности, от които да избирате. Финансите ви ще бъдат стабилни и по възможност заделяйте, а не харчете излишно. Ако не можете да вземете важно решение по даден въпрос, допитайте се до близки. Избягвайте кавгите и се отдавайте на спорт и практики, които ще ви помогнат да балансирате.

Жената Водолей

Слънцето ще ви помогне да направите някои промени, нововъведения в началото на месеца. Февруари ще ви предложи и благоприятни, и не толкова радващи събития. Каквото и да се случи, останете безпристрастни. Заемете позицията на външен наблюдател, така ще намерите изход от трудностите. Ако се докажете като съпричастен и приветлив човек, тогава значително ще разширите социалния си кръг. Избягвайте шумните компании, тъй като може да не ви подействат разтоварващо, а обратното.

Жената Риби

Месецът за вас ще бъде време, в което да преосмислите много неща от живота си. През февруари 2021 г. Рибите ще имат много неща за преосмисляне и преоценка. Приятелите ще бъдат до вас, когато се нуждаете от помощта им. Опитайте се да не обръщате внимание на неоснователни претенции и коментари по ваш адрес. Планетата Уран, която има благоприятен ефект върху вашия знак, ви кани да разнообразите живота си, отдавайки се на приятни занимания. Ако се чувствате недооценени и нещастни, търсете причината във вас, а не отвън. Борете се с негативните мисли и не им позволявайте да ви владеят.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)