Жестоко се подиграха с новата „Мис България“ Тамара Георгиева, сравниха я с…

В сайта за шеги и закачки 9gag.com се появи публикация, която осмива „Мисис България“ Анита Мейзер и новоизбраната „Мис България“ Тамара Георгиева.

Зевзек е направил колаж, на който присъстват двете миски, а отгоре е написал: „Колко корумпирана е България? Точно толкова – „Мисис България 2016“ вляво и „Мис България 2017 вдясно“. Коя ви харесва повече?“.

Под поста има коментари, включващи снимки на родни красавици с носии.

[ad id=“265520″]

Припомняме ви, че Анита Мейзер всъщност е носителка на титлата „Мисис България Свят 2014“. В момента тя излежава присъда за убийството на съпруга си Николай Димов. Осъдена е на 3 години затвор, но прокуратурата иска двойно по-голяма присъда от 6 години.

[ad id=“225664″]

Тамара Георгиева пък стана обект на обсъждане, след като беше избрана за „Мис България 2017“. Повечето почитатели на красотата твърдят, че тя не е достойна за титлата и настояват тя да върне короната. По всичко личи, че миската няма намерение да се откаже от приза си и сподели: „Факт е, че всеки се обръща след мен, когато мина някъде, защото имам много силно присъствие и някакси може би носът остава на заден план“.

blife.bg


image0 (9K)