Замектник министър замесен в педофилски скандал, вижте шокиращите подробности! 18+

82-годишен дядо само за 30 минути успява да накара момиче на 13 г. да му прави орален секс и след това отново прави секс с него. Майката, ромка, свожда собствената си дъщеря срещу по-нисък наем, пише 24 часа.
Първоначално Овед Леон Таджер е обвинен в изнасилване, но след показанията на жертвата, че сексът е бил доброволен, е подведен под отговорност само за педофилия и блудство. Момичето твърди, че майка и не знаела за половия контакт повече от месец.
Таджер е знаменитост през социализма. Бил е зам.-министър на енергетиката до 1976 г., участвал е и в проектирането на АЕЦ “Козлодуй”. На стари години се оттегля в столичния кв. “Люлин”, където има два апартамента. Притежава още няколко имота, които дава под наем, защото пенсията не му стига.
Така той се запознава с Цветанка Рангелова. Тя е циганка малко над 30-те и е доста привлекателна. Родила е дъщеря си на 18 г. Двете няма къде да живеят, затова търсят квартира.
Таджер изглежда добър хазяин. Цветанка харесва и апартамента, затова решава, че трябва да спи с дядото, за да го получи. Двамата правят секс през януари 2010 г. Уговарят се семейството да наеме 29-и апартамент на 10-ия етаж в блок в столичния кв. “Люлин”. Няколко етажа по-надолу живее и самият Таджер.
Мъжът вече е на години и макар и да не е загубил половата си мощ, не може да върти домакинството. Разбира се с Цветанка тя да чисти апартамента му, вместо да плаща по-висок наем. Жената чисти всяка седмица, 13-годишната и? дъщеря също помага.
През октомври 2012 г. Цветанка е заета и дъщерята отива да чисти сама. Таджер предлага на момичето да вечерят. Двамата сядат на масата и домакинът пуска порноканал. Започва да опипва момичето по десния крак и да стиска гърдите и?. Тя се противи, но Таджер продължава още 10-ина минути, става ясно от обвинителния акт, който е внесен в съда.
Само 2 седмици по-късно дъщерята отново е сама с Таджер. Той и? предлага да седнат на дивана и да пият бира. Започва да я гали по гърдите и да я опипва с ръка по половите органи. След 20-ина минути предлага на момичето вибратор, но то избутва ръката му и си тръгва.
Няколко пъти малката ходи при Таджер, но с майка си, на която твърди, че не казва нищо. На 19 декември обаче е сама. Дядото я убеждава да се съблече и 13-годишната остава само по прашки. След кратко опипване я кани в банята с думите: “Ела да ми изтъркаш гърба, но свали прашките да не се намокриш”. След 2 минути момичето вече прави орален секс на Таджер. След около 5 минути Таджер еякулира. После се изкъпва и обръсва, преди да отиде в спалнята. Там отново прави секс с момичето, което се оказва девствено. Когато вижда кръвта, то се изплашва.
“Ще кажа на мама”, заявява, но Таджер го убеждава да не го прави. Обещава да му прави скъпи подаръци, дори да припише апартамента.
Подарява и? смартфони, таблети, дава и джобни пари за училище. Един ден обаче малката все пак казва за случилото се на майка си, която уж не знае. Майката кара дъщеря си да заснеме секса с дядото. “Ще е страхотно, ако ме снимаш как ти правя св*рка и ми говориш мръсотии”, казва тя на Таджер. Според обвинението мъжът се съгласява. Това после се оказва едно от основните доказателства срещу него.
С видеото, записано на телефона и?, двете отиват в полицията, която започва проверка. Оказва се, че Таджер има и други провинения по линия на педофилията. В компютъра му полицаите откриват над 20 видеа с детско порно и множество снимки на голи момиченца под 14 г. Намерен е и незаконен пистолет “Маузер” 6,35 мм. Заради годините му и чистото му съдебно минало съдът налага на перверзника мярка за неотклонение “подписка”. Днес тя вече е отпаднала.
„Цветанка е сводница, тя си измисля“, каза той и допълни: “Тя ми предложи да спи с мен, за да и? дам апартамента под наем.“
Таджер твърди, че в обвинителния акт е представена гледна точка, различна от реалността. Според него дъщерята го съблазнила, а той и? се отблагодарил с подаръци Смята, че момичето е било накарано от майка си да легне с него заради материални облаги.
Съседите на бившия зам.-министър също знаят за казуса. Не си спомнят да са виждали Таджер с други деца, но са категорични, че малката циганка продължава да посещава дядото. Според една от версиите им момичето е правило секс с дядото, за да му припише апартамента. Двете циганки не са частни обвинители и граждански ищци в процеса срещу Таджер. Има възможност обаче след приключване на наказателното дело двете да внесат искова молба в съда за претърпени морални вреди.
Дъщерята вече има и бебе, което, по думите на съседи, не е от Таджер. Те предполагат, че момичето още чисти апартамента на дядото, но не знаят дали правят секс.
Заради обвиненията Таджер може да получи до 6 г. затвор. В момента делото е висящо на първа инстанция в Софийския районен съд. Следващото заседание е насрочено за януари 2017 г.

http://BNews.bg


image0 (9K)