Categories: България

Запознайте се! Това е приятелката на Кристиан, който уби Милен Цветков

Може да ти се догади от профила на Симона Брофловски, както се е именувала във Фейсбук Симона Цветкова, приятелка на Кристиан Николов,

станал печално известен с това, че уби журналиста Милен Цветков, след като седна дрогиран зад волана на скъпия джип на майка си.

Към момента Симона Брофловски е изтрила профила си.

Четвърти ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят за трагедията. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за присъда доживотен затвор, без право на обжалване.

Полицията установи наличие на канабис и амфетамини в кръвта на Кристиан. В какво ли състояние са били и другите двама в колата – синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче – приятелка на Кристиан.

От профила на Симона Цветкова в социалните мрежи и снимки на въпросната млада жена ясно се вижда, че изглежда потресаващо, пише lifeonline.bg, където са публикували ужасните снимки от профила на Симона.

Лицето ѝ е пробито на няколко места от пиърсинг, а физиономиите – оставяме без коментар. Потребителите на мрежата се отвратиха от профила на приятелката на убиеца на Милен. Какво може да е чувството, когато видиш неин пост на женско лице, в чиято уста е натъпкана карантия? Както и колаж на млади родители с „бебе канабис“. Пристрастията към определени упойващи вещества са видими.

Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където както е известно се консумират основно забранени вещества.

Момичето бе арестувано от полицията, след като беше издирена и отведена от униформените, но отказва да съдейства на разследващите. Малко след това ѝ бе определена парична гаранция от 10 000 лева. Приятелката на Кристиан Николов обича да се забавлява с канабис и не го крие

Непосредствено след смъртоносния инцидент обаче тя се опита да го защити в коментари под публикации за катастрофата в новинарските сайтове

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на Милен. Убиецът му остави две деца без баща. Вчера дъщеря му Калина се прибра от Нидерландия.

Красимира Янкова

Recent Posts

Главата на Македонската църква си присвои Самуил

"Някои" крадели от православието на светата македонска земя...

2 минути ago

Как да спрете да ядете вредна храна в 9 съвета

Как да се откажете завинаги от junk food?...

23 минути ago

БАБХ: 12 партиди с лимони са спрени на „Капитан Андреево“

Продуктите съдържат пестициди с нива много над нормите...

32 минути ago

Пловдив изпревари София по строеж на нови жилища

В класацията следват Варна и Благоевград...

35 минути ago

Сглобка, некоалиция, пудели – речевата агресия и падението на политиците ни

Езиковеди с коментар за посланията в НС пред Bulgaria ON AIR...

35 минути ago

Д-р Аспарух Илиев: Има скрита заболяваемост от коклюш

Предупреждава, че при бебета може д има задух без кашлица...

38 минути ago
image0 (9K)