Любопитно

Започва нова вълнуваща история след финала на „Сълзи от рая“

Вълнуваща история за любов, амбиция и препятствия ще прикове вниманието на публиката от първите минути на новия турски сериал, който започва в праймтайма по bTV.

Романтичната драма „Завинаги“ е новото впечатляващо постижение на турската кино индустрия в сферата на теленовелите, което зрителите на bTV ще могат да гледат от 16-и октомври в 20 часа.

Името на Йозджан Дениз – любимецът на милиони жени, едва ли има нужда от специално представяне. Той е част от талантливия актьорски състав на сериала.

Главната героиня – Сурея (в ролята Аслъ Енвер), е музикален талант с добра професионална реализация и скромен начин на живот. Израснала в мегаполиса Истанбул, Сурея има по-съвременни разбирания за живота. Всичко обаче се променя завинаги, когато се влюбва във Фарук Боран (Йозджан Дениз) – богат и красив бизнесмен. Семейството на Боран е от най-старите, заможни и аристократични родове в Турция. Майката, начело на рода, има четирима сина, но любовта ѝ е насочена най-вече към Фарук. За нея е важно синът ѝ да сключи брак с достойна жена, избрана от нея. Любовта обаче между Сурея и Фарук е по-силна и той ѝ предлага брак.

Без да подозира нищо за дълбоките семейни връзки и стари традиции, Сурея приема поканата на Фарук да се запознае с майка му в имението им в Бурса и там да обявят годежа си. Пристигането им е голям шок за амбициозната майка, която не може лесно да приеме непозната девойка. Сурея се опитва да спечели одобрението на бъдещата си свекърва, но с времето нещата се усложняват и животът в това 400-годишно имение става доста труден за всички негови обитатели.

Ще се изправи ли Сурея срещу тоталния матриархат? Драматичните последствия от една огнена любов и изпепеляваща амбиция ще се разкриват всяка делнична вечер в ефира на bTV.

Красимира Янкова

Share
Published by
Красимира Янкова

Recent Posts

Четирима волейболисти отказали да играят за националния

Решено е те да не бъдат викани в следващите 5 години...

14 минути ago

„Албена“ открива летния сезон, чака 3000 туристи

Осем хотела отварят за празниците...

24 минути ago

Марадона може и да е издъхнал заради токсично вещество

Идолът на Неапол дълго време се лекува от зависимости...

25 минути ago

Променят движението в столицата заради 6 май

Тази година военен парад няма да има...

34 минути ago

Добромир Иванов от СК Недьо Ранчев спечели бронзов медал на първенството по джудо

  Състезателят Добромир Иванов от СК Недьо Ранчев Стара Загора се представи силно при участието…

37 минути ago
image0 (9K)