Започва нов турски сериал: „Дъщерята на посланика“

Нов турски сериал стартира от 18 юли (понеделник).

Каква е историята в сериала:

Санджар е син на беден арендатор, който не е напускал никога Мугла. Наре, е дъщеря на посланик и гражданка на света, израснала в градове като Осло, Токио, Кейптаун, Ню Делхи и Отава.

От деца Наре и Санджар жадуват един за друг, но се виждат само по два дни в годината. Те решават да се оженят тайно, но точно в деня на сватбата дъщерята на посланика изчезва и никой повече не чува за нея. Едни твърдят, че е паднала в морето и е починала, други казват, че е избягала в Европа.

Тя обаче се появява години по-късно на сватбата на Санджар с друга жена. Наре пристига в сватбения ден заедно със своята дъщеря Мелек, която е плод на любовта им със Санджар и която е отглеждала сама през всичките тези години.

Сега обаче Наре и Санджар са напълно различни – той е станал богат и амбициозен мъж, който живее в имение, а Наре – решителна и смела.

Санджар е смятал през всички тези години, че Наре го е изоставила, но той не знае истината. Къде е била през всичките тези години дъщерята на посланика – отговорът от 18 юли, всяка делнична вечер от 22:00 ч. по Diema Family.


image0 (9K)