Започна подмяната на ВиК в павелбанското село Манолово

Ремонтните дейности на ВиК мрежата в село Манолово започнаха, съобщиха от пресцентъра на Община Павел баня. Предстои подмяната на 300 м водопровод по ул. „Цар Симеон Велики“. В изкопните дейности се използва общинската техника, която преди година бе закупена по инициатива на кмета Иса Бесоолу. Визията му е Общината да извършва ремонтните си дейности по стопански начин, като максимално използва собствен ресурс.

Подмяната на стария водопровод в село Манолово е част от програмата на ВиК – Стара Загора, за подобряване на ВиК инфраструктурата, която бе предварително обсъдена и с кмета на Павел баня.

Заради ВиК ремонтите по същия проект от утре, 20 юли, се въвежда временна организация на движението със затваряне на източното пътно платно на ул. „Ненко Балкански“ в град Казанлък, в участъка от кръстовището с ул. „Генерал Радецки“ до кръстовището с ул. „Тюлбенска“. За движение ще бъде затворено и южното пътно платно на ул. „Тюлбенска“, в участъка от кръстовището с ул. „Ненко Балкански“ до кръстовището с ул. „19-и февруари“, както и алеята, разположена на север от ул. „Кенали“. За МПС-та е осигурен обходен маршрут.

Временната организация на движение за посочените участъци ще важи до 17:00 часа на 19 август.

(СН)

Публикувано с изричното съгласие на https://starozagorskinovini.com/ .


image0 (9K)