Заради ВиК ремонтите в Казанлък се въвеждат частични промени в движението на МПС по 2 улици

Заради ВиК ремонтите в Казанлък се въвеждат частични промени в движението на МПС по 2 улици

От утре, 3 декември, ще бъде затворен за движение на МПС участък от ул. „Чаталджа“ в Казанлък – от кръстовището с бул. „Княз Александър Батенберг“ до кръстовището с ул. „Илинден“ No 18. За превозните средства е осигурен обходен маршрут по ул. „Кенали“ към съществуващата улична мрежа в града. Спирки „Кармен – изток“ и „Кармен – запад“ на линия No 8 на градския транспорт остават затворени. Временно линия No 8 ще продължи да се изпълнява по алтернативен маршрут покрай LIDL. Временната организация на движението в посочения участък ще важи до 17 часа на 9 декември.

От понеделник, 5 декември, до 15 декември, включително, се въвежда временна организация на движението и по ул. „Христо Ботев“ в участъка от кръстовището с ул. „Преслав“ до кръстовището с ул. „6-и септември“. Обходният маршрут за МПС е по ул. „Съединение“, ул. „Иван Вазов“, бул. „Розова долина“ към съществуващата улична мрежа в Казанлък.

Временната организация на движението е във връзка с изпълнението на проекта на „ВиК“ ЕООД по реконструкция на водопроводната и канализационната мрежа.

(СН)

Публикувано с изричното съгласие на https://starozagorskinovini.com/ .


image0 (9K)