Защо Калоян от Фермата отново е във властта?

След поредната победа на Стоян в дуел, в който той елиминира чичо Митко, гайдарят имаше възможност да оглави горското стопанство, но Шестака посочи за свой избраник Надежда и 98% от участниците гласуваха тя да стане следващия фермер на седмицата. А пчеларката и за миг не се поколеба да избере за свой вице, станалия вече щатен властимащ – Калоян.

Повечето от противниците на младия гвардеец роптаят, че той се е срастнал с комфорта на фермерската къща и донякъде са прави, защото най-младият от мъжете постоянно е избиран или за фермер или за вице, което автоматично го изпраща в уюта на красивия дом. Въпросът е защо това се случва и с какво 28-годишният млад мъж печели доверието на останалите участници?

Вероятно, защото той напълно покрива с досегашното си поведение казаното във визитката му при влизане в играта:

Довечера във Фермата: Дана се опитва да се намести между Калоян и Антония

Мъж на честта, възпитан в уважение към по-възрастните, вярва, че не трябва да повишава глас на онези, които са го учили да говори.

Но в шестия сезон на Фермата той показа и много други свои качества, които се оценяват по достойнство навсякъде.

Колкото и млад да е Калоян, думата му се чува, останалите вярват на преценката му, работлив е, умее по мъжки както да се сдържа, така и да каже истината в очите, силен играч е, има невероятен хъс, лоялен е към приятелите си, не ламти за парите на всяка цена, предпочита на повърхността да останат ценностите и приятелството, българин, ценящ родното, фолклора, историята. А изглежда добре се справя и с организирането, с раздаването на задачи, с твърдостта при шикалкавенето на някои от участниците.

Докъде ще стигне в играта за спечелване на 100-те хиляди Калоян, предстои тепърва да видим. Със сигурност той има още седмица във Фермата…


image0 (9K)