Защо ли Дара не се обърна на един от най-впечатляващите „Гласове на България“?

Както всяка неделна вечер, феновете на музикалния формат „Гласът на България“ стават съпричастни с вълнението на участниците, които се явяват за прослушване в кастингите на тъмно.

Във всеки епизод има печеливши и изгубили, във всеки епизод има певци, които предизвикват фурор с таланта, със съдбата или с емоцията си, видя ЗАРАТА.

И снощи чухме възхитителни гласове, великолепни изпълнения и интересни житейски истории.

Алжирецът Махрез Хашми, дошъл уж в България на гости при брат си, но му надянали брачна халка, останал тук и заобичал българския фолклор, излезе на сцената със своята китара и впечатли публиката и журито с нестандартния си аранжимент на популярната песен „Катерино моме“, предпазливо и ненатрапчиво вкарвайки арабски мотиви в звученето. А когато внесоха и баница, приготвена от него за журито…

На сцената излязоха още Андон Андонов, Марин Герчев, класирал се първи на престижен ромски фестивал, но с желанието да докаже себе си и в друг голям форум, младата Ивелина Андреева, открита сред публиката и поканена на сцената, Николай Тименов със супер модерно звучене с “Sad But True” на Metallica, което накара Галена да се обърне и да изненада с това и самия участник, 42-годишната медицинска сестра Ива Ралчева, Габриела Колева, Станимир Маринов…

Бихте ли казали на журито в „Гласът на България“ да се преоблече, моля!

54-годишната начална учителка Гинка Владимирова „кацна“ на голямата сцена на музикалното шоу, носена от „крилете на любовта“ и демонстрира запомнящо се присъствие, интелект и смелост. Нейният живот зареди със страхотна енергия всички. Записал я за кастингите нейният мъж, който бил ученическата ѝ любов, но навремето се разделили, Гинка го срещнала отново след много години, когато била вече разведена и той ѝ предложил брак. Двамата бяха заедно – тя с микрофона и популярна песен на Лили Иванова, той – тръпнещ зад кулисите. От тях струеше толкова обич, че нямаше как да не докосне както присъстващите, така и зрителите пред екраните.

Фантастичният глас на 28-годишния пловдивчанин Илин Илиев остави отпечатък във всички, слушали изпълнението му. Дълбоките и мощни трели на неговото овладяно звучене оставиха букет от вълнение, чувственост, възторг и сантименти. Подобен тембър рядко се среща и е интересно защо ли Дара не се обърна на този впечатляващ глас?… Феновете на предаването отговориха многозначително с коментарите си в социалната мрежа, ала нека не разваляме настроението си с негативизъм.

Хубавото е, че много от участниците тази година, които бяха избрани от журито, се явяват за втори или дори трети път, което показва хъс и осъществено надграждане, старание да се докажеш и да сбъднеш мечтата си.

Удоволствието от проследяването на надпреварата между можещите и талантливи „Гласове на България“ тепърва предстои.


image0 (9K)