Защо Стоичков не покани роднините си в шоуто на Рачков?

Христо Стоичков все още е в сложни отношения с най-близките си роднини. Вместо пандемията от коронавирус да го помири с майка му Пенка, брат му Цанко и сестра му Петя, семейните им отношения са все още сложни, научи ЗАРАТА.

В неделя вечерта Стоичков беше специален гост във „Вечерното шоу на Рачков”. От екипа са му предложили да покани семейството и да излязат заедно на сцената. Осигурили са място и за най-близките му роднини, както правят с всички свои ВИП гости в шоутоь но той потвърдил, че ще участва заедно с двете си дъщери Михаела и Христина, както и с внучката си Миа. „Няма нужда да каним майка ми, брат ми и сестра ми. Какво ще ги разкарваме до София, ще ме гледат по телевизията”, отклонил поканата Камата.

По време на разговора си с Рачков той говори на най-различни теми. Разказа, че от 33 години е неразделен със съпругата си Мариана, но дума не обелва за останалите си роднини, все едно не съществуват. Майка му Пенка се държала храбро по време на пандемията на село. Тя живеела сама в Ясно поле, откакто бащата на Христо – Стоичко, починал преди 6 години. В същото време Ицо давал мило и драго за тъщата си Пепа, която му е на сърце от самото начало на брака с Мариана.

Той я прибрал в дома си в Маями. 80-годишната майка на съпругата му имала нужда от повече внимание и грижи, понеже била в най-застрашената група. Баба Пенка има затруднения с ходенето, но се оправя сама на село, писа Уикенд.


image0 (9K)