България

За зверското клане във влак до Стара Загора е задържан Виктор Гешев

Виктор Гешев е името на задържания за среднощното кърваво клане във влака Пловдив-Варна, близо до Стара Загора. Това съобщи БЛИЦ, като се позова на източници на разследването. Момчето е на 21 години и е от Варна. Жертвата му – 21-годишна пловдивчанка, все още е в тежко състояние в болницата.

Младо момиче от Варна беше намушкано с нож от 21-годишно момче във влак, пътуващ от Пловдив към морската ни столица.

Момиче е намушкано с нож във влака от Пловдив за Варна

Пострадалата е на 20 години и е с прободни рани в областта на главата, гръдния кош и бедрото. Инцидентът се е случил около 2:00 часа тази нощ. Момичето е било отведено в болница в Стара Загора в критично състояние. Към момента ситуацията е овладяна и жената е без опасност за живота.

Според информация на бТВ момчето притеснявало неколкократно момичето. След като тя успяла да го прогони веднъж, последвал втори опит. Нападателят връхлетял в купето и се държал агресивно, което довело до изваждането на нож от страна на жената. Извършителят успява да я обезоръжи и нанася прободни рани. Една от тях е изключително опасна и се намира в областта на гръдния кош, под мишницата.

Случайно минаващ пътник започнал да гони нападателя. Тъй като влакът се намирал на метри от ЖП гара Стара Загора, намалил скоростта, а 21-годишният пловдивчанин скочил от него. След него скочил и третият пътник, който успял да го задържи, преди намесата на полицията.

Пробите за алкохол и упойващи вещества на нападателя са отрицателни. Не е криминално проявен. В момента той се намира в психиатричната болница в Раднево. Няма информация дали момичето има престъпно минало.

Предстои да бъде извършена операция на пострадалата, тъй като има две срязани сухожилия.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Recent Posts

Кю Пи Ар шокира Илия Груев и неговия Лийдс с 4:0

Това върна Лестър във Висшата лига...

11 минути ago

Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите

Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП...

23 минути ago

Левски триумфира с титлата в първенството по волейбол за мъже

"Сините" се наложиха и в третия мач над ЦСКА...

10 часа ago
image0 (9K)