За „лошите“ бижута и късметлийските талисмани

Експертите по биоенергия споделиха мнението си за това кои бижута е най-добре да не носите и как да изберете най-добрия талисман.

Какви бижута само ще ви донесат проблеми:

Чужди бижута

Има предмети, които някой е загубил или умишлено е изхвърлил. По-добре е да не ги слагате и дори да не ги вземате в ръка. Същото се отнася и за бижутата, принадлежали на нашите баби, майки и бащи. Единственото изключение е това, което ни се дава нарочно и през целия ни живот. Чуждите бижута са наситени с енергията на друг човек, така че те само ще навредят. Те определено няма да донесат късмет.

Декорации от „мъртви“ материали

Тук става дума преди всичко за пластмасата. Има пластмасови бижута, които изглеждат красиви, но са напълно безполезни. Пластмасата не носи никаква енергия, така че е по-добре да не носите такива бижута.

Бижута, които са свързани с негативни спомени

Например, мъж подарил пръстен на жена и след известно време те се разделили, и то по доста неприятен начин. Такава украса ще ви напомня за това. По-добре е да се отървете от него или поне да не го носите.

Най-положителните бижута:

Тези, които сте направили сами

Например, ако плетете гривничка, това ще ви донесе доброта и положителност. Всичко, което сме създали сами, е много полезно.

Подаръци от близки

Всяко бижу, дадено от родител или друг важен човек, има мощна положителна енергия. Такива бижута ще ви донесат късмет във всеки бизнес.

Нещо, свързано с приятни спомени

Например, някой се запознае приятен човек и в този момент на пръста му има пръстен. Можете да го носите, когато търсите сродна душа в бъдеще. Дори и да няма магия тук, увереността ви ще бъде по-голяма.

Видове бижута и тяхното въздействие върху хората:

Пръстени

Пръстените са универсални талисмани на късмет. Трудно е да се назове областта, в която те помагат най-много. Пръстените могат да бъдат направени от всякакъв материал: керамика, дърво, злато, сребро, платина и т.н.

Гривни

Гривните повишават самочувствието. Ако гривната е изработена от сребро, тя перфектно ще ви предпази от енергийни вампири и манипулатори, врагове и недоброжелатели.

Висулки

Най-мощните висулки са изработени от дърво и сребро. Висулките предпазват от зли очи и магии, помагат за преодоляване на препятствията в живота. Също така, те могат да съдържат защитни минерали като обсидиан, опал, диамант, хематит, лунен камък, оникс.

Верижки

Златните верижки помагат да се намери успех в любовните връзки. Те засилват харизмата и очарованието на носителя на всякакъв пол и възраст. Сребърните верижки защитават и предпазват човек от провал. Платинените пък дават творчески успех. Медните вериги дават мъдрост. Титанът укрепва здравето и силата на духа.

Обеци

Златните обеци правят жената по-популярна сред мъжете, помагат да се изпълнят желанията. Обеци от медицински сплави, титан или цирконий спомагат за укрепването на здравето на жените.

Брошка

Брошката е талисман за заможни хора. От древни времена хората вярват, че златната брошка носи финансов успех, успех в работата и търговията. Добре е брошката да е инкрустирана с такива парични камъни като турмалин, кехлибар, авантюрин или тигрово око.

 

 


image0 (9K)