Любопитно

Звезда от „Лудогорец“ чака бебе от знойна израелка

Бебе ще зарадва е най-скоро време една от звездите на „Лудогорец” Мавис Чибота. Нападателят на „орлите“ ще става баща за втори път. Съпругата на футболиста Каролина е в напреднала бременност. Очаква се тя да дари Чибота с второ дете до края на годината.

Знойната красавица най-вероятно ще роди в България, тъй като държи семейството да е заедно в този момент. До Каролина неотлъчно е и най-добрата й приятелка в отбора съпругата на Сисиньо Росана. Двете са неразделни, когато мъжете им са по лагери или имат мачове.

Каролина и Чибота вече имат едно дете дъщеричка Адел. Определят я като афролатина – наполовина латина, наполовина африканка. Момиченцето е на три годинки. Знойната израелка с латинокорени привлича вниманието от пръв поглед и e сред най-харесаните половинки в „Лудогорец“. Каролина е доста надарена, като може да се похвали и с латинодупе.

Мацката и футболистът са заедно от няколко години. Семейство са от 2016-а. Сватбата им бе в Кипър. Благодарение на връзката с нея Чибота научава и иврит по време на престоя си в Израел.

Чибота е луд по своята половинка, която е с 4 години по-голяма от него. Постоянно използва социалните мрежи, за да й се обяснява в любов. „Скъпа моя съпруго, уверявам те, че винаги ще те гледам по същия влюбен начин както в деня, когато си казахме „да“. Нищо и никои няма да промени любовта, която изпитвам към вас. Твоето присъствие в живота ми е благословия“, пише той под тяхна обща снимка, пише „България Днес“.

Елена Дюлгерова

Усмивката, която изпращаш, се връща обратно при теб.

Share
Published by
Елена Дюлгерова

Recent Posts

Ливърпул отказа Тотнъм за Топ 4 с бой на „Анфийлд“

"Мърсисайдци" спечелиха с 4:2...

5 часа ago

Бързи и лесни прически, готови за под 5 минути

Какво да си направите, когато бързате...

6 часа ago

Холивудски актьор ще става бос на Илия Груев в Лийдс

Уил Феръл е закупил голям дял в "спящия гигант"...

7 часа ago

Най-добрите любовни комбинации за зодия Телец

Вижте кои са, ако сте представител на тази зодия...

8 часа ago

Историите ON AIR: За спасителното чудо на Воскресението!

Възкресението на Исус е историческият факт, който поставя основата на християнството...

9 часа ago
image0 (9K)