Зейнеп спасява Йълдъз, а после я изхвърля от къщи

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ благородната Зейнеп спасява сестра си за пореден път, но после проглежда благодарение на Ирем.

Йълдъз не е на себе си, след като Кемал и Зехра ѝ съобщават, че тайно са се оженили. Тя фучи и трещи, а сълзите ѝ се изливат като пълноводна река. Такя я намира в спалнята и Халит и я разпитва защо е плакала. Жена му го залъгва с глупости, но той така или иначе изобщо не се интересува от нейното състояние. Тя и без това му е в кърпа вързана.

Ендер естествено веднага е уведомена и упрекната от съзаклятничката си, че нейният план не е сработил и дори само е подтикнал Кемал да действа по-бързо.

Изключително важни събития се разиграват довечера в „Опасно изкушение“

Ирем, след като скъсва с Хакан се заклева да унищожи Йълдъз, който е възмутен от лъжите на любимата си. Двамата с Алихан споделят, че не са сполучили с връзките си.

А в дома на Аргун кипи трескава подготовка за официалната вечеря по повод женитбата. Халит нарежда на Йълдъз да се вземе в ръце и да помогне в организацията. Още стресиращи емоции обаче очакват наранената Йълдъз. В разгара на тържеството, в къщата нахлува разярената Ирем, която обявява, че именно Йълдъз е провокирала скандала между младоженците. Извиканата от сестра си по спешност Зейнеп, веднага застава в защита на Йълдъз, като поема вината за случилото се, без дори да знае какво точно е станало.

Ирем ѝ казва, че знае истината. Тя разказва на Зейно, че сестра ѝ е в комбина със злосторницата Ендер, които са искали да осуетят сватбата, казва ѝ и това, че Йълдъз е направо обсебена от Кемал. Той пък приспива бдителността на Зехра, като я моли да забрави и да продължат заедно напред.

На Халит не му пука за женските глупости, макар че Йълдъз пак измисля някакво обяснение.

Ирем разказва всичко на Зейнеп, за гнусната коалиция между Йълдъз и Ендер, за това, че схемата им е скъсала отношенията ѝ с Хакан.

Ендер сюрпризира Алихан с новината, че Кемал и Зехра са се оженили, подклажда у него и съмненията за връзка между Ирем и Кемал.

Йълдъз отива при сестра си, но Зейнеп я гони и я нарича лъжкиня. Упреква я, че е съсипала живота на братовчедка им, както и за това, че се е съюзила с Ендер. Йълдъз обещава да говори с Хакан, изиграва няколко сценки, но миньончето хвърля в лицето ѝ думите, че вече няма сестра.

Кемал съветва жена си да избягва Ендер, защото според него тя ѝ влияе зле.

Илайда се обажда отново на Ерим и го кани на кино. Саткъ му обещава да го прикрие, за да се види момчето с приятелката си.

Побеснялата Йълдъз нахлува в дома на Алихан и се нахвърля с обвинения на Ендер. А тя казва, че е направила услуга на Зейнеп, за да прогледне тя колко гнусна е сестра ѝ. След това Йълдъз пише СМС на Кемал и го вика на среща.

Зейнеп отива при Хакан, за да обясни недоразумението с Ирем. Той обаче казва, че лъжата е факт и толкова, но обещава да помисли.


image0 (9K)