Златка отмъщава на Джизъса

Златка Райкова тръгна в контраатака срещу Благой Георгиев – Джизъса.

След като го спипа в изневяра и се разделиха, двамата известно време запазваха мълчание по темата. Нервите на бившата плеймейтка обаче не издържаха и тя реши да линчува публично Благо. Направи го косвено, като показа скандално клипче. На него Златка се целува страстно с език с друг мъж. Мацето държи новия любовник за ръката, след което го награбва и почва да го целува.

Това се случва по време на частно парти, на което присъстват и други хора. Една от приятелките на Златка коментира по време на клипа: „Не снимайте, ма“, а друга отвръща: „Ша пра’я к’от си искам, беее…“.

Видеото категорично слага край на съмненията разделени ли са Благо и Златка. Бившият футболист и блондинката имат общ син. Благойчо-джуниър навърши 2 годинки през октомври. Не е ясно кой гледа мъника в момента, като Златка е постоянно по заведенията в компанията на своите приятели гримьори Цецо и Момчил, писа „България Днес“.

Появиха се съмнения дали скандалното клипче не е инсценировка. Според запознати самата Злати е била бясна на Благой. Поради тази причина тя измислила сценката с целувката, като за целта е използвала не свой любовник, а просто близък приятел. Иначе наскоро се появиха тайни кадри, на които се вижда как Русата Златка обядва с мъж, обявен за милионер.

Има съмнения, че Джизъса също има нова половинка до себе си, заради която е настъпил раздорът в отношенията му с плеймейтката. „България Днес“ вече писа, че футболистът от известно време е засичан по ресторанти и заведения със знойна красавица. Папараците ни дори ги заснеха как карат колите си един след друг и заедно отиват в столичен хотел.Георгиев не иска и няма намерение да се сдобрява със Златка. Той вече изтри всичките си общи снимки с нея в социалните мрежи и спря да я следва.

 


image0 (9K)