Любопитно

Знаете ли, че първата гласна от името ви има голямо значение

Знаете ли, че първата гласна буква в първото име на всеки човек има голямо значение за неговия характер. Поне така твърдят нумеролози.

Вибрациите и енергиите на първото име оказват най-силно влияние върху характера и поведението на човека, са смятали хората в древността. Те са били убедени, че душата влиза в тялото с вибрацията на първата гласна от името.

[ad id=“225664″]

Нумеролозите смятат, че първата гласна от името представя ценна информация. Това е буквата, която описва възгледа на човека за живота. Първата гласна в името се смята за вибрацията на душата. Тя представя характерните черти на всеки човек – неговите творчески способности, чувствителност, воля и решителност. Смята се, че първата гласна описва духовния поглед върху опита от живота.

А – Хората, които носят А, като първа гласна в своето малко име, притежават качества като честност, ентусиазъм и идеализъм. Те са изпълнени с вяра в идеите си и са готови да ги защитят. Ще направят всичко необходимо, за да ги осъществят. За тези хора няма невъзможни неща. Тези хора работят най-добре, когато са ръководители или имат възможност да изразят своите идеи.

Е – Тези, които имат Е за първа гласна в своето първо име, са вечно активни, ако не физически, то интелектуално. Те проявяват светкавичен интерес и разбиране на фактите, едва ли не по всеки въпрос. Привлекателни са и се радват на популярност сред представителите на другия пол. Обширният им опит, съчетан с присъщата им мъдрост и възприемчивост, им дава отлична способност да преценяват хората. Обикновено успяват да видят и хубавото и лошото в хората и да го приемат. Това ги прави отлични партньори и приятели. Отрицателните черти, на хората с първа гласна Е, се изразяват в обсебваща грижа към другите. Те желаят да доминират над тях и да ограничат тяхната независимост. Когато вибрацията на буквата Е е ниска, волно или неволно, те започват натрапчиво да налагат възгледите си. Готови са да спорят, тревожат се прекомерно и неоснователно. Въпреки това тези хора са призвани да се грижат за другите – за семейството и обществото, дори за цялото човечество.

[ad id=“225664″]

О – Олицетворение на отговорността, този човек притежава огромна сила и е способен на съчувствие, разбиране и търпимост. На него винаги може да се разчита, че ще изложи проблемите такива, каквито са. Той ще ги разбере и предложи решение за преодоляването им. Заобиколени от красота, тези хора излъчват тиха ведрост, която е неустоима. Истински приятел, любещ партньор, мъдър посредник, това е човек, когото си струва да познаваме. Изключително щедър е и обича да радва другите, където и да отиде. Отличава се с такт, а също и с чар и интелект.

И – Тази гласна буква в името на човек му дава способност да проявява цялата гама от емоции и преживявания. Той иска едва ли не всичко, което животът може да предложи. Не вижда причина да не го получи още сега. Никога не се задоволява с обикновеното, а се цели нависоко. Пътуванията, славата, богатството и изкуствата са неговите амбиции. Спонтанно дава израз на емоциите си. Раздава с лекота. От него винаги може да се очаква, че ще предложи утеха или финансова подкрепа на другите. Изпитва отчаяна потребност от любов и се раздава изцяло.

Ъ – Ако имате Ъ за първа гласна във вашето име, то вие сте добър изпълнител, но лош стратег. Действате импулсивно, без да обмисляте действията си. Ви сте артистични, чувствителни, непрактични и ревниви.

[ad id=“225664″]

У – Под тихата външност на тези хора се крие вглъбена и възприемчива душа. Те премислят всичко и никога не взимат прибързани решения. Веднъж направят ли своя избор, няма връщане назад, защото този избор е резултат от сериозно размишление. Умеят да преценяват хората и взискателно подбират кого да приемат в своя тесен кръг от доверени приятели.

Ю – На този човек трябва да се дава свобода да прави каквото реши. Не се опитвайте да оспорвате интуитивните му преценки, защото той е благословен с изключителни способности. Те трябва да се използват най-пълноценно. Този човек е способен да посочи пътя и да води в правилната посока. Има нужда от обич и предпочита да работи съвместно с други хора, особено от противоположния пол.

Я – Блясъкът и веселото настроение са двете неща, които описват най-добре носителите на тази гласна. С лекота привличат други хора около себе си и имат куп приятели. Много добре работят с хора и клиенти и винаги откликват положително на излъчването им. Тези хора са любители на красотата във всичките и форми. Те могат да накарат и най-скучното нещо да изглежда интересно и се стремят да виждат само хубавата страна на нещата.

novini.bg

Пламен Пенчев

Share
Published by
Пламен Пенчев

Recent Posts

Днес в „Наследство“: Сехер получава нервна криза и изпотрошава всичко

Ибрахим споделя със Султан, че е предложил брак на Кара, но тя е избягала, без…

31 секунди ago

55-годишен шофьор преследвал 18-годишен. Жена безпричинно оскубала друга

55-годишен шофьор преследвал 18-годишен. Жена безпричинно оскубала друга, съобщиха за ЗАРАТА На 29.04.2024г., в сектор…

3 минути ago

С нови цени посрещат в Гърция, 9 евро чаша аперол и 5 евро кафе на плажа

Началото на сезона е затруднено и заради лошото време...

4 минути ago

Простреляното дете от Враца е изведено от реанимация

То вече е в детската неврохирургия...

31 минути ago

Удължиха нулевата ставка на хляба и брашното

Надценката ще е не повече от 15 на сто...

35 минути ago
image0 (9K)