Знаците, че не сте с точния човек

Знаците, че не сте с точния човек

Снимка: Pixabay

След месеци или години заедно, почти при всяка двойка има период, в който партньорите се чудят дали са един за друг. Розовият период е преминал, първоначалното вълнения и голямата химя – също, и това е съвсем нормално. Мъжът и жената вече се познават по-добре и са преминали през спорове и различия. Но как да разберете дали въпреки конфликтите и проблемите връзката има бъдеще? Ето някои знаци, че не сте с точния човек, според „The Sun“.

Зарязали сте хобитата си

Може би сте загубили себе си покрай връзката. Проумявате, че сте спрели да ходите на зумба или театър, изоставили сте някои свои хобита, интереси и дори мечти. Това е лошо – не трябва да губите идентичността си или да зарязвате любими неща заради връзката. Партньорът трябва да ви насърчава да правите това, което обичате. Понякога носим маска, за да се впишем в живота на другия, но не трябва да пренебрегваме интересите си.

Гаджето не идва на семейно събиране

Ако гаджето ви не прекарва време с вашето семейство, особено ако сте заедно от няколко години, това е лош знак. Не би следвало да ходите на семейни събирания и партита сами, ако сте обвързани. Това означава, че или ви е срам от партньора или криете нещо. Издава и, че партньорът не си представя бъдещето с вас и едва ли връзката ще е продължителна.

Съгласявате се, когато някой обижда половинката

Когато приятелите или семейството обиждат партньора ви, вие само кимате и не усещате нуждата да го защитавате? Това издава, че има проблем във връзката. Вероятно и вие виждате, че този човек не е подходящ за вас и осъзнавате, че не харесвате негови черти или постъпки.

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)