Знаци, че сте влюбени в приятел

Знаци, че сте влюбени в приятел

Снимка: Istock

Приятелство между мъже и жени може да съществува и често то е по-силно, отколкото ако имате най-добра приятелка. Когато прекарвате много време заедно, имате общи интереси, смеете се на едни и същи неща и се разбирате прекрасно, понякога се случва да усетите, че приятелството прераства в нещо повече. Представете си, че сте обвързани обаче. Верни сте на половинката си, но чувствата към приятеля ви напират все повече. Възможно е и да не можете да осъзнаете точно какво се случва. Затова трябва да обърнете внимание на признаците.

Кои са знаците, че сте влюбени в приятел?

Разговаряте за неща, за които ви е неудобно да споделите с половинката си

Ако сте започнали да се улавяте, че криете от партньора си, че се срещате с приятел или не му казвате надълго и нашироко какво сте си говорили, това е знак, че чувствата ви са прераснали в нещо повече, което се опитвате да прикриете от половинката си.

Усещате се как си мислите за този човек, представяте си планове с него

Мислите са белег за това каква е нагласата ни спрямо някого, имаме ли чувства към него, безразличен ли ни е или не. Ако неусетно в мислите ви са започнали да се появяват визуализации за бъдещето, които включват и приятеля ви, той определено се е превърнал в нещо повече. Иска ви се да правите планове с този човек. Мислите си как и къде ще отидете заедно на почивка или ще си откраднете няколко дни заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Източник: https://www.dnes.bg/……………….


image0 (9K)