Зодиакът. Най-безмилостните сърцеразбивачи

Ако наскоро сте започнали връзка и се притеснявате за перспективите за бъдещето, свързани с новия ви възлюбен, попитайте обекта на чувствата си за неговата/нейната зодия. Направете го преди да решите дали да инвестирате повече време и емоции по отношение на тази връзка. Имайте си едно наум с няколко зодиакални знаци, които е възможно да разбият сърцето ви.

Ето и кои са те:

Скорпион

Скорпионите са страстни, но понякога измамни. Те са склонни да преминават през големи трансформации без предупреждение и могат в началото да бъдат обсебени от половинката си, но в последствие напълно да я пренебрегват. Поради това човекът от зодия Скорпион е по-склонен да прекрати една връзка напълно неочаквано и да постави партньора си в патова ситуация. Този знак е управляван от планетата Плутон, която се свързва със сили на унищожение и желание за трансформация. В душата на Скорпионите има подобни инстинкти. Все пак те са дълбоко лоялни, емоционално интелигентни и яростно защитават своя партньор, когато обаче са убедени, че това е точният човек за тях. Ако не са сигурни обаче, те няма да се поколебаят да наранят човека, с когото са романтично обвъразни.

Лъв

Лъвовете лесно се влюбват. Те са очарователни, общителни и толкова пълни с живот, че покрай тях, ще се чувствате по-радостни и доволни. Да си във връзка с човек от зодия Лъв е опияняващо. Той се държи към партньора си като към най-специалния и важен човек в света. Но Лъвовете могат да бъдат много раздразнителни и обсебващи. Ако спорите с Лъв, ще бъдете принудени накрая да му се извинявате, че изобщо сте дръзнали да изкажете противно на неговото мнение. Хората от този знак могат да бъдат верни на половинката си, но понякога са твърде егоцентрични и погълнати от себе си и им липсва всякаква съпричастност. Именно заради това те могат да наранят силно човека, когото обичат, без непременно да го искат, пише Tialoto.bg.

Стрелец

На Стрелците им е трудно да стоят неподвижно. Те постоянно търсят нови форми на вълнение и искат да живеят пълноценно и интересно. И макар че това може да ги направи вълнуващи за общуване, заразният им ентусиазъм и хумор често крият тъмната им страна. Те са склонни да оставят разбити сърца след себе си, поради отказа им да следват правилата или да се примирят с ограничената си свобода. Постоянното им желание да търсят следващото най-добро нещо в живота може да ги направи неспокойни и склонни към изневери. Те имат нужда да живеят под напрежение, да усещат някаква тръпка, но не ги е грижа особено много за последствията, дори да наранят близък до сърцето си човек.

Овен

Подобно на другите огнени знаци, Овните са смели и своенравни. Те не обичат да им се казва какво да правят. Това може да ги направи вълнуващи, но и много трудни и опърничави партньори. Те се хвърлят през живота с бясна скорост, от която повечето хора се замайват. Но поради тази тяхна импулсивност и склонността им да не правят компромиси, те често показват липса на загриженост за околните. Овенът може да каже „Обичам те“ в едната минута, а на следващата да си отиде без обяснение. Неговият магнетизъм и неизчерпаемата му енергия го правят неустоим, но също така тези две качества издават факта, че той ще бъде твърде зает с личните си дела и кариера и може да пренебрегне важен човек в живота си, разбивайки сърцето му.

Дева

Девите могат да ви заблудят. Отвън те са спокойни, логични и отговорни, а отвътре непрекъснато преминават през колебания и промени. Те все си задават въпроси за себе си и за света около тях. Това затруднява разбирането на мислите им и може да ги накара да бъдат разочароващи и понякога дистанцирани партньори. Когато Девата реши нещо, може да сте сигурни, че то идва след дълбок размисъл. Девата рядко изразява своите мисли и/или чувства външно и затова много от нейните решения могат да изглеждат неочаквани или извън контекста. Когато обаче Девата реши да промени курса в живота си, нищо няма да я накара да се отрече от мнението си, дори нейният постоянен партньор.

Козирог

Козирозите са стари души. Подобно на Девите, те са дълбоки мислители и като цяло са надеждни и стабилни партньори. Но за разлика от Девите, тяхната мъдрост може да ги направи цинични и студени. Не е необичайно половинката на човек от зодия Козирог да се чувства игнорирана или не достатъчно обичана. Представителите на Козирог са много решителни в действията си и се възмущават от всякакви намеци, че грешат. Жаждата им за успех може да ги направи егоистични във връзките. Когато се стигне до това, те вероятно ще изберат опцията да доразвиват своите амбиции, вместо да обърнат повече внимание на личния си живот и човека до себе си.

 


image0 (9K)