Зодиакът. Що за съпруга сте

Овен

Жените, родени под знака на Овен, стават мили и грижовни съпруги. В къщата ви винаги ще бъде удовлетворяващо, чисто и най-важното – забавно. Такива дами не се страхуват от домакинстване. В същото време те имат добър вкус и чувство за такт: те знаят какво да носят на срещи, как да говорят с приятелите и колегите ви, какъв костюм да подготвят на съпруга си за бизнес среща.

Жените от тази зодия са страхотни приятели и съветници, така че с една съпруга като тях можете да получите и нобелова награда, защото тя ще ви помогне във всичко. Просто не забравяйте да изразите думи на благодарност, в противен случай може да я нараните.

Телец

Представители на този знак се учат от грешките си. Те внимателно се доближават до избора на човек за цял живот, като се вземат предвид опита на минали взаимоотношения. Те правят бракове веднъж и завинаги. Но дори и ако съпругът й я носи в ръцете си, жената Телец, от време на време, помни другите претенденти за сърцето й и се съмнява дали това, че ви е избрала е правилното решение

Близнаци

Представителите на този знак се различават по двойна си природа. Те се различават една от друга. Така че, ако съпругата на вашия приятел е Близнаци и готви перфектно, компетентно води домакинството и правилно се грижи за децата, това не означава, че вашата ще се държи по същия начин, въпреки че също е Близнаци. Тайната е, че жените Близнаци се превръщат в точно копие на съпрузите си и повтарят всичко, което те правят.

Рак

Жена, родена под знака на Рак, е въплъщение на идеалната съпруга. Тя поставя на първо място интересите и нуждите на членовете на семейството си и знае как да осигури всичко необходимо. Ако съпругът преживее труден период в живота си, съпругата Рак винаги ще намери начин да го развесели. Представителите на този знак не са склонни да поемат рискове, предпочитайки стабилност и сигурност. Мъж, който търси съюзник за приключения и пътувания, може да се отегчи с жена, родена под знака на Рака.

Лъв

Всеки мъж ще се гордее с такава жена. Тя има ярък и запомнящ се външен вид, знае как да се държи в обществото. Искрящото чувство за хумор, притежавано от Лъвиците, може да дойде на помощ във всяка ситуация. Единственият недостатък на жените, родени под този знак, е егоизмът. Той обаче рядко се появява, главно в онези моменти, когато такива жени преживяват трудни периоди от живота.

Дева

Тя е глава на семейството. В брака тя предпочита да изпълнява функцията на мъж, затова се омъжва за някой, който не е против това състояние на нещата. С други думи, за да бъде един брак дълготраен и щастлив, разпределението на ролите не трябва да е напълно стандартно. Жените- Деви винаги имат готови отговори на всякакви въпроси.

Везни

Това е още един знак на зодиака, под който, както и при Рак, се раждат идеални съпруги. С нея няма да скучаете, нито ще ви вдига кръвното. Везните мразят конфликти, затова вашата жена ще се опитва да изглади всички остри ъгли. Тя обича общуването, поради което къщата й винаги е пълна с приятели. Голям плюс е, че в къщата тя знае как да създаде атмосфера на комфорт.

Скорпион

Под този знак на зодиака се раждат най-страстните натури. Те са лоялни към партньорите си и изискват същото от тях. Такива съпруги трябва постоянно да доказват любовта си. Човек не трябва да приема чувствата и грижите си за даденост, в противен случай конфликтите не могат да бъдат избегнати. Между другото, кавгите с жена-Скорпион са като война, в която рядко се оказвате победител.

Стрелец

Тя е безстрашна, активна и любопитна съпруга. Жената – Стрелец ще отиде с вас дори на края на света, ще се отдадете заедно на екстремни спортове, ще намерите приключения и ще ви е хубаво. Ако харесвате този начин на живот, оженете се за жена Стрелец, само тогава няма да се оплаквате от липсата на почивка и липсата на мир.

Козирог

До жена, родена под този знак, мъжът става все по-добър с всеки изминал ден. Жените от Козирог ежедневно дават добър пример на съпрузите си. Те си поставят високи цели и ги постигат. Ето защо, ако се задоволявате с малко и сте доволни от всичко, което се случва в живота ви, по-добре е да не рискувате с такава жена.

Водолей

Съпругата Водолей е най-добрият приятел, който никога няма да ви остави в беда. Представителите на този знак споделят хобитата на съпрузите си или ги посвещават в свои собствени хобита. Съвместното свободно време носи морално удоволствие и на двамата съпрузи. Жените- Водолеи не изискват от своите верни мъже да им свалят звезди и никога не се опитват да покоряват мъжете, защото ценят не само нечия свобода, но и своята собствена.

Риби

От представителите на тази зодия може да очаквате романтични съпруги. Те се нуждаят от ухажвания от своите избраници и сами проявяват признаци на внимание. След като се ожени за жена-Риба, мъжът винаги ще бъде заобиколен от топлина и грижи. Рибите виждат света по свой начин, сякаш са в приказка. Въпреки това, до такава съпруга, мъжът ще почувства увереността си в бъдещето.

 


image0 (9K)