Зодиакът. Що за съпруга си

Вижте каква съпруга сте според зодията ви.

Овен

Съпругата на Овен не умее да показва чувствата си вербално. Вместо това тя показва любов чрез жестове. Понякога е малко груба и крайна, което я кара да изглежда студена, но съпругът й знае колко чувствителна е тя и това е, което обича.

Телец

Съпругата Телец е като лук, тя е човек, когото трябва да разкривате малко по малко. Тя изисква търпение и разбиране. Разберете, че никога няма да бъде първата, която ще ви каже, че ви обича. Тя никога няма да покаже обич. Това не е начина, по който тя работи. Но ще покаже любовта си в трудни моменти и тогава съпругът й ще се почувства най-обичания на света.

Близнаци

Съпругата Близнаци е най-подкрепящия човек. Тя винаги ще насърчава съпруга си да поема рискове. Независимо дали се окаже добро или лошо, тя стои зад него. Тя почита сватбените обети и наистина ще остане през всичко това. Ако има едно нещо, в което е добра, то това е намирането на решения. Тя гледа на брака като нещо, което не винаги ще бъде лесно, но винаги си заслужава. Защото дори когато съпругът е труден и тя е ядосана, тя все още ще се събужда всяка сутрин до него и ще бъде благодарна.

Рак

Съпругата Рак е тази, която помни всичко. Тя носи сърцето си в ръка и обича с цялата любов, която се намира в него. Тя е човек, който иска да види най-доброто в хората, но също така има остра преценка, че може да види какъв наистина е даден човек. Това, от което се нуждае в съпруга си, е човек, който има стойност и я оценява и не я приема като даденост, защото има толкова много хора в живота си.

Лъв

Съпругата Лъв е човек, който процъфтява, когато я подкрепят, обичат и й се възхищават. Докато децата може и да не й благодарят през цялото време, то съпругът й я оценява и цени. Заедно тези двама са двойка на силите, подкрепящи и насърчаващи се един друг и постоянно изграждайки другия човек, за да постигнат всичко, до което могат да достигнат. Тя е човек, който се гордее, че работи по проблемите и заедно със съпруга си излиза от тях, по-силни от преди.

Дева

Една съпруга Дева, е човек, който гледа на брака като на екип. Тя знае, че единственият начин, по който всеки брак е успешен, е ако двама души положат 100% усилия. Тя разбира, че ще има няколко дни, когато съпругът й може да даде само 40%, а на нея остават останалите 60%. Тя приема това като част от брака и здравите взаимоотношения. Ето в какво се влюбват различните зодии Всяка зодия е различна и се впечатлява от различни неща.

Везни

Съпругата Везни, ще има активен социален живот. Жените искат да бъдат нея. Мъжете искат да я срещнат, но без да знаят, че тя е най-лоялния човек, с когото може да се изгради една връзка. Тя е човек, който винаги ще подтиква партньора си да бъде най-добрият и да успее. Това е нейната вяра, която го кара да мисли, че може да го направи.

Скорпион

Съпругата Скорпион, родена през ноември, е тази, която обича най-трудно, но показва най-малкото. Тя е един от най-наблюдателните знаци и ще забележи неща за партньора си, дори и да не се виждат с просто око. Тя не увърта нещата. Тя просто ги обсъжда и след това започва да работи по намирането на решение на въпроса.

Стрелец

Като съпруга, тя осъзнава, че недостатъкът й може да е това, че поставя на първо място децата си и след това съпруга си. И колкото и тя да го обича, връзката, която споделят наистина, е любовта, която имат към децата си. Това не означава, че любовта не е реална, просто се променя с течение на времето от момента, в който за първи път обменят обети.

Козирог

Една съпруга на Козирог е тази, която е много упорита по нейните начини. Партньорът й вероятно е малко по-лесно изразява чувствата си от колкото тя. Докато тя може да изглежда като студена и безсърдечна понякога всичко това е акт, който защитава сърцето, което усеща нещата толкова дълбоко и съпругът й знае точно коя е тя.

Водолей

Като жена, тя е склонна да носи панталоните във връзката. Тя е тази, който предизвиква разговорите и организира всичко и го прави добре. Тя показва любовта и привързаността тихо под формата на целувки за сбогом, гушкане и чести благодарности. Тя е човек, който е лоялен и честен и това кара брака да процъфтява.

Риби

Като съпруга, тя обича по-силно от всеки друг и го показва. Бракът й е един от нейните най-важни приоритети и тя е силна в това отношение. Единствените проблеми, които възникват, са, когато съпругът й трябва да бъде строг с децата, защото това не идва естествено за нея.

 


image0 (9K)